Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. A Džoni i Rejvenka, subota ili nedelja, kada vam je zgodnije? Da vidimo za koji dan ima više ljudi.

  2. I subota i nedelja mi odgovaraju.

  3. Meni nedelja, u subotu opet radim.

  4. Onda u nedelju i ja, potpuno mi je svejedno.

  5. Hteo bih i ja, verovatno, u petak ću raščistiti svoj podrum do kraja, a sad subota ili nedelja, nisam sasvim siguran, moram da koljem neku živinu, mora da se preživi u ruševinama :) U toku dana znaću.

  6. Vald, skapirao si da mislimo na onaj tamo vikend?

  7. Ja nisam skapirala? Ako je 14-15 Jun, svakako racunam nedelju ali i ako se pomeri za subotu nije problem.

  8. Jesi ti Vald? :)))

    Da, da, onaj tamo vikend, 14, 15 jun :)

  9. A pa što ne reče, onda verovatno može i subota.

  10. hehhehe, može vam se, imate koga :)))

  11. Ma mi tebe obozavamo. :*

  12. Ja nisam skapirao :) Onda može i subota i nedelja, napraviću slobodan vikend.

  13. Ja bih voleo nekako da pomognem ali nemam para čekam neku pomoć od opštine bilo šta novac mi najpotrebniji zato što nisam ni net platio 2 meseca što je najgore a da dolazim da šlajkam znam samo da zavarujem a mislim se to da nije potrebno nikom, mogu da naslikam neku sliku a to još manje nekom potrebno... go kurac od mene kao od svakog umetinika u kriznim vremenima.

  14. Mi smo daleko od renoviranja, narednih mesec dana sredjujemo lokal, peremo stvari (rucno, 'bem ti struju i masinu i sve) i to, tako da gradite kod Lavande, kod mene jedino sto ima sad je ciscenje neunistivog lepljivog blata koje se uvuklo u sve zivo, tako da tek kad operemo sve po hiljadu puta moze se pocne sa bilo cim. Ako neko ima agregat bilo bi super, mozete uzeti kalorifere iz opstine Brenkovac, da se izvuce vlaga iz zidova, pa tek onda guljenje, krecenje i sta vec (za Lavandinu kucu). Pseto, lopata te ceka kad dodjete :)

  15. Javiće nam Lavanda valjda šta treba da se radi, uglavnom ostaje dogovor za sledeći vikend.

  16. @Ludi Psihijatar
    Žemo neka slika? Fazon neko ulje na platnu al da ti ja dam fotku a ti je naslikaš?
    Ja uđem kintu za materijal i imaš kutiju pljuga, sapun i čarape na dar.

  17. Kod mene treba da se gule zidovi, ako ja to završim za ovaj sad vikend javiću vam, ako ne završim onda mi treba pomoć..
    Imamo i dve šupe iza zgrade to nismo pipnuli, plašim se kakvo je stanje tamo.. Još smo izgubili i ključeve, biće da se odvaljuje..

  18. biće da se odvaljuje..

    Khm, khm...

  19. Ja ovaj vikend stvarno neću moći, za sledeći ako mi ne padne slobodan dan, tražiću od kolege. Dobar je lik, tako da ako bude trebalo, sledeći vikend ću moći 100%.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.