Prijava

Bruce, to je najbolji predlog do sada. Pošalji i Čaku post na pvt ili ovo što si napisao stavi u uvodni post.

Bruce

Sad sam dobio dobronamernu sugestiju. Svi oni kojima je potrebna pomoć, a bezveze im ili im je glupo da direktno ovde traže mogu slobodno poslati neki od kontakt podataka kod mene na PVT, ja ću objaviti te brojeve bez imena tako da niko zapravo neće saznati kome se direktno upućuje pomoć. Naravno, još najmanje dva moderatora će dobiti taj PVT, da bi postojala potvrda da nisam izmislio brojeve. Znam ja da mi verujete da sam pošten, ali ipak.

Takođe, postoji i mogućnost slanja novca postnetom, za tu svrhu je potrebna adresa iz lične karte i broj mobilnog telefona. Možete i takve podatke da pošaljete, a to je verovatno najbolja varijanta za primaoca jer novac može podići u bilo kojoj pošti Srbije uz broj koji mu pošta šalje putem SMS.

Dakle, da ne dužim, pošaljite brojeve mobilnih telefona ili brojeve tekućih računa meni na PVT. Ne mora ni jedan od ostalih vukajlijaša da zna da vam je potreban novac, mada svi mi to znamo i svi želimo da pomognemo, dajte nam šansu.

P.S. Postnet važi za Srbiju, ne znam radi li to za Srpsku.

Не мора баш да буде задњи пост на страни. :Р

Hvala enemy, editovao sam u prvi post na Natinu sugestiju :)

Ne samo Obrenovac, ima i gomila drugih koji su u problemu, za sve važi poziv.

Рачунајте на мене уколико буде потребна бесплатна радна снага :)

I ja sam tu. Ne znam kako ću teći sa obavezama, ali pokušaću da odvojim neki vikend, ako bude trebalo. Na žalost donirala sam već jako mnogo stare odeće, ne znam da li bih mogla tu da pomognem, ali ako bude trebalo za hranu ili sredstva za higijenu, potrudiću se da izdvojim bar nešto.

Ako treba nešto da se posklanja, očisti i tako to mogu da pomognem kada mi obaveze dozvole, imam još termina obaveznih vežbi koje traju po šest sati, a ne smem da izostanem, tako da meni vikendi bi najviše odgovarali.

Novčano ću pomoći koliko god mogu, al' za radnu snagu ne mogu garantovati, jer bukvalno nikad ne znam kad mogu dobiti slobodni dan, il' kad će me više primiti na određeno duhvatim neki odmor, ili kad ću izaći s posla, 12 sati danas leb pravim, složili nam priču da je za prihvatilišta ova, kad ono kurčina, prazne radnje, a taj leb košta 100 dinara, mada sam bio previše umoran da bih ispizdeo kad sam saznao, pokupio se i očo kući. Neka mi pošalje neko te žiro račune il' šta već, kako gde, neću da uplaćujem ovo SMSom i ostalim javnim kurčevima, ne verujem im.

one love

prilenap 10mg
corvaton forte 4mg
monizol 40mg
letrox 100
nitroglicerin
aspirin
panlax 5mg
bensedin
diunorm 5mg
gastroperidon

ako je neko u mogućnosti, ovo bi nam trebalo

prilenap 10mg
corvaton forte 4mg
monizol 40mg
letrox 100
nitroglicerin
aspirin
panlax 5mg
bensedin
diunorm 5mg
gastroperidon

Osim aspirina pretpostavljam da svi ovi lekovi idu na recept?

Mislim da ovaj zadnji ide bez recepta ali nemoj me držati za reč.

fino ste se ovog setili.
da sam bliže ,vrv bih vam se pridružio što se tiče radne snage, iako sam od skoro počeo sa šljakom. al ono, kad mi legne prva plata, uplatiću kome treba, nije spornić.
ljubac i držte se..

Hajde, reci nam za ove lekove. Ako je potrebno tvojoj familiji, znači da mogu i načete proverene kutije.
Vidim da su uglavnom lekovi za pritisak i srčana oboljenja otprilike, pitajte roditelje, babe, dede, da se odreknu jedne kutije ako imaju zaliha.

Putine, vidim da si u Zemunu, ako treba nešt' javni.

Па јавља шта јој треба јбт :Д

Не знам никога лично са Вуке, али хоћу да помогнем. Посебно су ме шокирале вести које сам читао о Лаванди.

Далеко сам а и свеједно не бих имао времена да помажем у неком физичком раду. Али могу да помогнем финансијски.

Кад се договорите како ће ићи уплате, јавите.

Vidim Enemi, al' lekova nemam, ako treba još nešto.

Ko kako može u principu. Mogu da pomognem pomalo finansijski, a da rmbačim mogu svakako. Nego je l' iko za šta je sa Dankanom, gde je i kako je?