Prijava

Кад се договорите како ће ићи уплате, јавите.

Za sada se niko nije javio i poslao broj tekućeg. Proverite povremeno uvodni post.

Gastroperidon imam jednu kutiju nenačetu, važi do 2016. dajte adresu u PVT da pošaljem sutra.

Zovem se Dejan i dolazim iz Koceljeve koja je teško pogođena poplavnim talasom, javljam vam se da podržim vašu akciju i da pohvalim vaš trud. Iako je moja porodica pretrpela izvesne posledice poplave njima nije potrebna pomoć ali znam ljude kojima bi vaša pomoć bila preko potrebna. Problem je u tome što trenutno nemam njihove brojeve telefona ali pitaću oca on zna sto posto (mada sam uveren da čak ni nemaju mobilne telefone). Reč je o dve penzionerke koji su u poplavi izgubile sve a život se pobrinuo za ostalo (tragična porodična sudbina) tako da njima nema ko da pomogne. Ako možete pomozite i predložite vid pomoći i način na koji bi se dostavila. Hvala.

Brus proveri datum. Uzeo sam spisak od Putina idem ujutru do par apoteka ovde pa šta daju daju. Putine šalji adresu u PVT molim te.

i jedan predlog - zašto se ne otvori neki žiro račun koji će glasiti na jedno ime, jednog primaoca, nebitno kog i da se sva uplaćena kinta vukajlijaša sliva u taj jedan račun? posle samo napišete broj ž\rn i poziv na br, okačite ovde u uvodnom postu ili naslovu teme.

tipfeler, ja kupio sebi zbog nadimanja, nisam smeo da ga pijem jer ima potencijalno loš uticaj na srce, korigovao sam post

A kako su tvoji Deki prošli? Je l' nije najebala kuća?

Daj adresu u PVT Putine, šaljem bar aspirin jer ove ostale koji su na recept nemam

i jedan predlog - zašto se ne otvori neki žiro račun koji će glasiti na jedno ime, jednog primaoca, nebitno kog i da se sva uplaćena kinta vukajlijaša sliva u taj jedan račun? posle samo napišete broj ž\rn i poziv na br, okačite ovde u uvodnom postu ili naslovu teme.

Bolje je ovako direktno, samo dajte brojeve računa, ja ću ih ubaciti u uvodni post i cepamo uplate. Ako jedan od nas vodi zajednički račun to se uvek da prozvati.

Па онда дајте прво Лавандин жр, колико сам скапирао она је најгоре прошла?

A kako su tvoji Deki prošli? Je l' nije najebala kuća?

ok je sve sad, voda se povukla, potepala nešto stoke i živine ali ništa strašno, mi smo hvala višnjem Bogu dobro prošli jer imamo visok temelj ali komšije su najebale žestoko. Prvi put otkako pamtim, a Boga mi i moj deda, je potopljena i sama varošica tamo je situacija mnogo gora.

Ко је на власти у Коцељеви? Мислим да је то најбитнији фактор.

Па онда дајте прво Лавандин жр, колико сам скапирао она је најгоре прошла?

Da. Kaže da od kuće ima samo ključ...

Pa najgore sto niko od njih nece da ostavi ziro a moglo bi npr neko koga znaju ljudi sa sajta i uziva ugled na sajtu a da je iz bg (natnat,ludi cak, dzoni, agilni i ta ekipa sa vosa) da da svoj ziro racun i da se uplacuje na njegov racun a on da posle raspodeljuje a posto se svako plasi prozivanja da ko god uplati nesto slika uplatnicu i postavi na ovu temu tako da bi se tacno znalo koliko je sakupljeno. Ja sam daleko tako da ne bi mogao da fizicki pomazem ali mogao bih uplatiti nesto para, ne mnogo ali koliko toliko.

Uplacujte na racun moderatora. A ko misli da kasnije optužuje da je pokraden neka ni ne uplati.

Sad mi je Skocimis odgovorio na SMS, pretrpeo je 100% stete i sve je unisteno...

Dobro je kad je ziv, plasio sam se iskreno.

Lavi je dobro. Veci problem je bio sto su njeni ostali izmedju Sapca i Obrenovca. Jutros rece da treba da se evakuisu.
Na vezi je sa ajaxom i batchem (ovi nisu u bgu), ali joj "nista ne treba".
Posto joj "nista" nece trebati, kad se steknu uslovi za povratak mozemo da joj prinudno ponudimo svoje vredne ruke da operemo kucu i dovedemo dundjerski u red. Onda naravno i da donesemo ponesto za useljenje, sigurna sam da neki i dalje cuvamo servise za rucavanje od svadbe.

Џелимире, је л' макар добро његови?

Bolje zensko, manje su sanse da ce da propije tudje pare ili pokusa da napravi jos na kladionici. Evo Natnat i resena stvar. Ona se ne pita, nemoj da se bunila slucajno!