Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. leelo, ja se još uvek NISAM upoznao sa Džimijem ;).

2. nisi???? auuuuuuuuuu....
    bice ovo zanimljiva izlozba kolko vidim :D

3. Историјски самит у Каестеу!

4. Сад се договарају зиље да се скупе и да нам разјебу изложбу, будите на опрезу!

5. Ко на крају долази на ово говно?

6. JTU, ti svakako ne moraš da dođeš na to govno.

7. $ЈТУ: На фејсу си потврдио да долазиш на изложбу. Фолираш се опасно. Чудан си.

8. Pa, nisam rekao da NE dolazim. Pitao sam ko dolazi.
    :smišlja zli plan z'inat:

9. Dolaze njih dvojica, a možda i ona mala. Ko da je bitno ko dolazi. Biće riba ko salate.

10. Biće salate od ribe... :)
    Treb'o bih i ja navrnuti... Mislim da 'oću...

11. Od koje ribe? Nemojte samo od tune, smorila je više :))

12. zašto je ovde uvek sindrom sevasta?
    Zašto jednostavno ne odgovorite na pitanje koje sam postavio...
    :poslednja prisebna osoba na planeti:

13. Ko je sevast?
    Mune, biće neke pirane, daje mi se po filingu :).

14. @ Black - Три речи - шах. мат.
    kuj je izeo detinje kremce

15. Surovi, ako imaš nekog uticaja na organizaciju ovog milog događaja, isposluj da sledeći put bude vikendom, jebiga :-)

16. Jel, moze se zna ko je birao autore i po kojim kriterijumima ,masa jakih autora su preskoceni, a ubaceni anonimusi sa 10-ak prosecnoh def. i kojekakvi osrednji gnjavezi.

17. black nemoj ja da ti dam po ... filingu :P
    ww

18. Uuuu vidi sad ima i izložba :D
    Pa ovo će uskoro da postane Kulturno Umetničko Društvo "Vukajlija" :))))))))))

Vidimo se na izložbi...valjda... xD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.