Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. Ne bih ja verovao Bleku. On je prevarant i manipulator. Bolje se ti ponovo upoznaj sa Mingom, čisto da budeš sigurna. E, da, ja sam Mr. Moon :)))

2. Black_hole se zaljubio, pa opijen bulazni... :)
    On jeste pametan dasa, ali nije pametniji od dve glave - tvoje i moje.
    Tako da tek preostaje da se upoznamo... :)

3. I hoce li sad biti stalno te izlozbe?

4. revija će biti onoliko koliko se utvrdi da je ok, kako ovde na sajtu, tako i u kst-u

ja mislim da je na 3 meseca ok, mada i na 2 nije loše... zavisi od posećenosti...

5. Na pocetku na dva meseca je opusteno...posle po potrebi razrediti i odzivu i euforiji naravno. A to sto si mi boldovo jednu celu def, i sto su me zbog toga ljudi cudno gledali, pricacemo kad se vidimo.
    :)

6. svaka cast na trudu! :)

7. Jeeee, bila moja definicija, jeee !!!

8. čast, nego šta! svaka!!!

9. Surovi. Ne znam dal' ti je neko čestitao, ali ja ovim povodom želim da ti čestitam na uspešno izvršenom zadatku. Tebi i svim ljudima, autorima, apostolima i organizatorima koji su pomogli realizaciji ovoga, od srca čestitam, i nadam se da će u skoroj budućnosti biti još ovakvih dešavanja :)

10. U jebo te koja sranja od definicija su bile izlozene! (mislim za ove nove a ne ove stare, vec legendarne)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.