Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. http://vukajlija.com/civava/28887 Lična, ako može kao poklon za rođendan da se nađe na toj izložbi?

2. pozdrav svima,meni se bas dopala ideja izlozbe u kst-u.:),htedoh da pitam ,znam da ima boljih i starijih autora od mene,a i mene nije bilo godinu dana skoro,ali hoce li biti neka moja def?

3. Impotencija je do jaja:).

4. A moja? Znam da nisam neki autor, no ono, možda...

5. Možda već ima na spisku, ne znam. U svakom slučaju, verovatno će ovakvih izložbi biti više, ne samo ova jedna, tako da ćemo se potruditi da svako ko je iole ostavio kakav-takav trag na Vukajliji, "visi na panou"!

6. Има ли мене ту?

7. dođite i pogledajte da li će vas biti. selekcija nije gotova, ali tebalo bi da bude oko 150 - 200 autora.

8. To si sad misteriozan da bi nas se što više pojavilo, a? :))))

9. Jebiga surovi, kako za rođendan da se pojavim u BG?

10. @mr.moon i zbog toga, a i zbog činjenice da ne mogu svima pojedinačno da govorim da li će ili neće biti štagod :D

@psv jebiga, biće još prilika nadam se...

11. Sve hoću da pitam, al' zaboravim svaki put...
    Je l' treba da se priloži koja kinta za tu izložbu, mislim za štampu, panoe i slično?

12. 100 evrića, ko može :) Mrmune, ti odradi u naturi :).

13. Važi. Odradiću prvo tebe. Dobro podmaži svoj hole :)))))))))))

14. Kuku, da vas ne znam mislila bih da se šalite. Ovako... turururururu :))

15. E, sad je dosta! Odoh da skočim s bojlera u lavabo! :)

16. Ne skači!!! Čekaj da ti platim :))))

17. Ne! Ne dolazi u obzir! :)

:zamišljen pogled:

What if I... :)

:čeka Mrmona: :)

18. Sa' će Mrmoon, budi strpljiv :)

:uzima ključeve od kola:

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.