U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ЈЕдан паб у Зрењанину се зове Библиотека, Месара се зове Посрнули Сточар
Ili bar "Majčina".
не знам да ли је било ал мени је највећа победа мењачница транге-франге :)
ХАхаххахахахахаха залазиим :Р али нисам ја крива кад кафане имају најлуђе називе...
Хм..ми у Крагујевцу имамо кафану која се зове ''Библиотека код Милутина'' врло је интересантна..:)
Један ФОРНЕТИ киоск близу моје школе се зове ЧИТАОНИЦА..
Mici, đe živiš ti časti ti?
U Kragujevcu Meśo :))
To ti je lud grad totalno...
Kragujevac a? "Znam" jednu ludu budalu otamo, pa ti vjerujem na riječ. :)
U Banja Luci, u naselju Nova Varoš postoji turbo-folk mehančuga sa imenom ,,Biblioteka".
U istom naselju: ,,Studio ljepote by Milijana".
A kod stanice kineski šop imena: ,,Veliki razvoj".
DAAA!
U Banja Luci u naselju Lauš postoji pekara koja se zove ,,Robin FOOD"!!!!
Kafana "Kod Isusa".
"Čudesa od mesa" - mesara u Crnoj Gori.
"Pileći raj" - mesara u Kragujevcu, interesantno je da ne prodaju ništa sem pilećeg mesa.
Ah, da, zaboravio sam pobednika!
"Primamo dinare" - ime prodavnice u Crnoj Gori.
Crni gruja i kamen mudrosti,kafana u BG
inace,primamo dinare pobednik
Ja mislim da ovo "Primamo dinare" nije prodavnica, nego natpis na jednu tezgu u Sutomore, a pošto na more dolazi puno turista iz Srbije, to je urađeno u cilju privukivanja srpskih mušterija. Promućurno, nema što.
"Ona a ne neka druga", prva ženska kafana u Podgoricu.
U Indjiji ima knjizara koja se zove Nikola Tesla,da je Dositej,Vuk pa ajde de ali Nikola Tesla knjizara nikako za knjizaru
Kafić "Đesi đesi", bivši kafić "Fuka đusla", butici "Kara" i "Mura", kafana "Romski raj", hamburgerdžinica "Džedonald", frizerski salon "Ko vas šiša???", fotokopirnica "Prka", kafana "Gusinjska ambasada", marka igračaka "Dekra".
Meśa Čanj je u pitanju. :)
Takođe nikad nisam kapirao ni "Mocart" kladionice...
У Крагујевцу продавница ''Ленор'' што су одлучили да дају продавници име ко омекшивачу мени ће бити вечита мистерија...
Možda se prezivaju Lenorović, šta mi znamo :D
HAhahahah Crc, mozda, da ispod naziva nije stampanim slovima ispisano ime vlasnice kojka se preziva Dudic ili tako nesto..znam da je na d...