Prijava

Ја колико се сећам ово је био клип који је највише био испемован кад је Пантела испрозивао Ники Минаж.
https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU

secam se onoga za pantelu
tad sam bio u trajnom banu uveliko i usao da vidim sta se radi na forumu
mnogo sam se smejao,panteline fore su tad bile sveze,a ovaj lik bas,ali bas nije imao blage veze o cemu se radi i zasto i kako i sta i sve...to mi je bilo jos smesnije
vremenom je sigurno saznao za pantelu i od tad vise nije smesnoi toliko

ja mislim da već ima tema 'fejsbuk trolovanje' i da smo trolovali Sajsi, Djusa i još po nekog

Има нека јебено патетична и љигава страница на Фејсу, зове се ДРУГАЧИЈИ. Оно је душу дало за малетертирање. Гори су од Исповести.

Ретко иритантна страница. Овде има посла за Пују само тако.
https://www.facebook.com/pages/DRUGACIJI/181557221377

Ova tema je pregej. Pola mase sa vuke su retardi, pa onda seru nešto jedu govna po sajtu, a gomila tripera istripuje kako oni neshto troluju.

TOTALNI NELOL

Zamisli trolovanje recimo rasnog, tu samo maloumni idoiti mogu da padnu. Svako ko ima imalo svih ćelija ne ulazi u polemiku sa njim jer je njegovo psotovanje ravno besmislici postojanja poslednjeg krastava u turšiji. A onda masa ćuti na njegove glupe komentare, neko ko je još svetlosnu godinu gluplji se primi i onda kao al ga je istrolovo.

Realno, najviše tih tkzv trolera su puki smradovi, koji tako nešto seru pa ispadne da kao troluju. Meni kad su rekli da sam trol bilo me sramota.

интересантно је то колико рецимо неки људи тролују до те мере провидно да би и расни извалијо да га тролују. трол треба да буде неко ко ће изгледати као озбиљан а притом се зајебавати. рецимо

u stvari da bi bio trol trebaš da budeš licemerni gad. Skotina. Kad troluješ treba da troluješ tako da niko to ne izvali, samo tad je trolovanje uspelo. A gomila psihopata nije u stanju da zajebe nekog a da se time ne pohvali. Jebeš takve trolove. Najgore mi što je kao trol biti kul, a u stvari je pregovno

Ja sam primetio da ovde dosta ljudi ne pravi razliku izmedju trola i spema.

Zato shto je kao kul biti trol, a josh vishe kao izwaliti trolowanje, onda si uspeo u internet zhiwotu

npr, mi smo kolektivno trolovali rasnog pre neki dan, samo da bi on popusio banan. I uspelo nam je, a nismo se nikome hvalili da smo ga jebali sa tim ciljem jer nam lik ide na kurac. Ovo je bio prećutan dogovor sve mase kojima ide na kurac njegovo glupavo postovanje. Ispao je totalni netrol i pokazao pravo lice, patetično razmaženo dečije pačije kakanjce.

Sad se upravo hvalis kako si ga istrolovao

Znao sam da će to neko reći, nemam šta da se hvalim jer mi je tadašnji internet dan bio ispunjen, iz ove perspektive me boli kurac. Žrtvovao sam primer da bi objasnijo trolovoanje rasanog

Dobro, i, ko je onda najbolji trol na vuki, ti ili rasni ili kizo?

meni ovo uopste nije smesno, jadno je, al vas trolujem da je smesno, kapirate trololololo

Zoki i SOS lolololo

Прво, троловати неког ко ја на Вукајлији дуже од месец дана је немогуће. Месец дана да је активан на сајту.

Троловати можеш новајлије или неког са ФБ-а ко то још није доживео па све узима здраво за готово.

На Вукајлији евентуално можеш неког да навучеш да прсне, тј да га изведеш из такта и да почне да бесни, додуше и то треба знати.