WWOOF organizacija
  • mega1marco1

Znači riječ je o organizaciji pomoću koje odeš kod nekog domaćina u neku državu i živiš kod njega i pomažeš mu na farmi.
    http://www.wwoof.net/

Da li iko od vas ima iskustva sa ovim?

• Bruce

Imao je jedan moj deda tokom drugog svetskog rata.

• crnigrujan

Ako te mrzi da čitaš možeš i da pogledaš 'zimovanje u jakobsfeldu'.

• В

e bruce, i moj je, de je tvoj bio, mozda su bili docimeri ili tako nesta

• plok

Znači riječ je o organizaciji pomoću koje odeš kod nekog domaćina u neku državu i živiš kod njega i pomažeš mu na farmi.

a to bi radio zato sto...?

• Bruce

Nije mi to bio rođeni deda Srbine, tek jedan od plejade predaka.

• mega1marco1

Samo tako u mogućnosti
    Zašto da ne avanturica malena :)

• Bruce

Jesi gledao Hostel?

• crnigrujan

Ili možda onu epizodu simpsonovih gde Bart ide na razmenu učenika u francusku?

• mega1marco1

Gledao sam Bn koktel samo

• mrljo

jebote ovaj došo bijelo roblje vatati

• crnigrujan

Nije bitno, poenta je da tamo na toj farmi gazda može mesec dana natenane da te guzi na smenu sa svojim magarcem, a kad obojica posustanu pređe na isprobavanje seksualnih pomagala što ih je poručio iz japana, i nema niko da te čuje kako vrištiš u sred neke vukojebine. A onda može da te proda u belo roblje i tvrdi kako ti se gubi svaki trag otkako si jedne večeri krenuo s njegovog salaša u šetnju pustarom, mož biti da si upao u kakvu vrtaču, udavio se u potoku, polomio nogu pa umro od gladi, a najpre će biti da su te zaklali pa bratski podelili čupakabra i bigfut.

• mrljo

Nije bitno, poenta je da tamo na toj farmi gazda može mesec dana natenane da te guzi na smenu sa svojim magarcem, a kad obojica posustanu pređe na isprobavanje seksualnih pomagala što ih je poručio iz japana, i nema niko da te čuje kako vrištiš u sred neke vukojebine. A onda može da te proda u belo roblje i tvrdi kako ti se gubi svaki trag otkako si jedne večeri krenuo s njegovog salaša u šetnju pustarom, mož biti da si upao u kakvu vrtaču, udavio se u potoku, polomio nogu pa umro od gladi, a najpre će biti da su te zaklali pa bratski podelili čupakabra i bigfut.

CCC, a đavole jebo ti svoju majku

• mega1marco1

Jebi ga, ako bi mi to bila sudbina onda neka ide život

• Valdemar

Kako završiti život na nekoj njivi u Čečeniji s motikom, bukagijama oko noge i kalašnjikovom uperenim u glavu, ili u javnoj kući negde u jugoistočnoj Aziji ili Somaliji, na dokovima, za mornare... A čitao sam da se u nekim krajevima Afrike još uvek belo meso veoma ceni.

• M

Zašto bi išao preko pola svijeta da čuvaš stoku kad to moš u Crnu Goru za fine pare. Ako su ti pare u prvom planu. Znam da u Luksemburg moš nać to što tražiš, al moraš da znaš posao, jezik(e) (francuski koji je službeni i njemački koji je drugi službeni), a gazda ti da stan, hranu i sredi ti papire za rad i ostanak ako se dobro pokažeš.

• M

Povlačim sve što sam napisao, upravo sam dobio ukor od jednog LGBT-ovca koji mi je rekao da ne pišem o nečemu o čemu nemam iskustva. Gej i pošteno.

• crnigrujan

Jebi ga, ako bi mi to bila sudbina onda neka ide život

Pa i to što kažeš, nek ide život sve dok si ti okopao bar dva reda ku'ruza pre nego što umreš, onda je vredelo.