Prijava

У праву је Неш. Ви сте оптимистичне будале.

Oće li iko zaključati ovu temu poserem se na organizaciju?

O da, pristiže još ograničenih maloumnika

sta fali radu na farmi po svijetu: radis sa zivotinjama, uzmes neki dinar, dobijes uvid u seoske obicaje neke strane zemlje, naucis malo i jezika...

Mega marko voli mega konjski kurac

Vidi ovog degena megamarka!
Ladno lik otvori temu o čišćenju štala diljem jevrope i na svaki negativan odgovor naziva učesnika diskusije degenom.
Brate, ne znam jesi li ti upoznat sa principom na kojem sami internet forumi funkcionišu?
Kakav prostakluk. Al onaj seljački, podmukli, priprosti.

Zaključavajte ovu temu jer nema svrhu.
Nem svrhu iz razloga što otvarač teme ne želi da čuje mišljenje drugih lica, jebo ga vučić u dupe da ga jebo.

Ne moze tema da se zakljuca dok nam ne ispricas tvoje bolno iskustvo sa stalama i njivama. Vrlo iskusno vladas temom, samo nedostaje taj momenat da sve argumentovano poklopis pricom iz licnog iskustva (ili "jedan moj drug", nebitno).
Nekako se namece da vuces te neke frustracije svjesne ili nesvjesne, sudeci po kolicini hejta kojim zracis kad se pomene volontiranje i radne akcije . Mi smo tu da te saslusamo i saosjecamo sa tvojom boli onoliko koliko su internet ljudi u mogucnosti.
Mozes ti to!

Napisah već. Nauči da čitaš. Nisam temu otvorio jer nemam nedoumice sa pitanjem volontiranja po inostranstvu. Dao sam svoje argumenta.
Do tada, čisti štale. I svaki put kada ti nešto padne na pamet da uputiš u mom pravcu, razmisli da li će odgovor na tvoj post s moje strane biti "popuši mi kurac" ili će biti "odjebi idiote".
Do tada, počni sa argumentima. Možda nešto pametni i napišete jer iskreno, nijedan jedini argument niste napisali osim što hranite govnima svakog ko ima šta da napiše na ovu temu.
Više nas je napisalo šta misli o ovoj temi. Krajnje je vreme da neko napiše i neke kontra argumente osim one čuvene "vi samo sedite i ništa ne radite živite u monitorima blablablalba".
Ne treba posebno iskustvo da bi imao svoje mišljenje. Da! Da ne poveruješ, sopstveno mišljenje može da postoji ma šta god ti rekli tvoji hranitelji.

Nemam stalu. Ni livadu. Ni bastu. Al imam internet. Jednog dana kad savladam internet moci cu nekom da kazem da ide da cisti stalu i bicu super kul. Sad odo da placem jer si mi povrijedio internet osjecanja.
edit: sad vidjeh edit, a i za edit takodje.

Да имаш шталу и ливаду знала би што је ово срање.

Znam da nakalemim vocku iako nemam stalu ni livadu.

I promijenila sam dosta poslova, ali se svaki svodio uglavnom na smjestaj hranu eventualno placanje racuna. Ponekad uspijes da kupis sebi i neku lijepu stvar. Vjerujem da je isti kurac radio ovdje u firmi pod stecajem za smjestaj i hranu i komunalije ili radio u australiji za smjestaj i hranu.

Kad nadjem posao koji ce mi pruziti mogucnost da ustekam brdo para doci cu da mrzim ljude koji oce da rade za smjestaj i hranu i da vide svijeta. (salim se, necu ni tad. ne mrzim ja ljude generalno)

bolje idi na more sa nekim vrh ribom,, zante npr volis li

Није исто калемљење воћке и замазивање говнима до гуше или товарење сена док ти се не оједу брадаје од зноја и боле ко да их неко шмиргла. Лако је причати о неком раду на селу ако је најтежи физички подухват у животу колут уназад на струњачи.

Oukej, ne cujem te od staklenog zvona pod kojim spavah citav zivot. Konsultovacu te ako kojim slucajem naletim na neko selo u Crnoj Gori.

Realno za ljude kojima ne odgovara tema i koji žive od mizerne plate zarađene 12 sati dnevno radeći i napušavajući drug na internetu me boli kurac, kao i za njihovo mišljenje
Ograničeni kao balkon a trpaju se u sve živo