Prijava

Skratila si kosu,skratila do usiju! . .Svet izgleda divno,ti si divna osecas se tako dobro u svojoj kozi. . Ali pocnu prozivke. . Neki misle da si je previse skratila,neki misle da si Lezbejka. Napadne te grupa huligana siluje te i prebije misleci da se lezbejka.

Zelim da saznam istinu o poreklu ljudske rase.

Saznao si istinu o porijeklu ljudske rase i ti napišeš knjigu o tome,ali ljudi ti ne vjeruju,jer kako si uopšte to saznao?A i kako da ti vjeruju kad je to odvratno.

Želim da upoznam Mikija Mausa.

Neko ti obeca da ce te upoznati, i ti odes i otkrijes da je to ustvari neki starac sa maskom, ko zeli da te siluje.

Zelim ici na koncert 26og Maja

I otac ti kupi dvije karte za koncert.Jednu daš tvom drugu Mikiju i idete zajedno.Stigli ste na mjesto događaja i napanu vas tri drogaša tražeći vam pare,međutim vi pare nemate,pa vas oni prebiju.I eto.Važniji ti je koncert,a ti u bolnici.

Želim da probam prave meksičke tortilje.

Posle 12 sati provedenih u avionu najzad stizes u Meksiko, provodis 10 dana na odmoru i setis se da jos nisi probala tortilje, odlazis u lokalni restoran i narucujes tortilje, gledas preko puta sebe vidis ljubav svog zivota, drzite se za ruke, romantika... Tortilje stizu i tek sto si zagrizla zacujes pucanj i krece obracun lokalnih bandi. Pogadjaju ti decka i umire ti u rukama na kojima ostaje krv. Tu sliku nikad nisi zaboravila. Tebe otimaju i pretvaraju u prostitutku. 5 godina kasnije pusis 5 paklica dnevno i imas glas kao Beri Vajt, imas minimum 20 musterija dnevno kojima zene ne daju i mislis jebale me tortilje.
Zelim da odem na exit.

Odeš na Exit.

Želim da mi Vesna Zmijanac peva na uvce.

I doće Vesna Zmija, i zapjeva ti, ali toliko pljuje dok pjeva da ti svo uvo bude mokro, i samim tim ti prebaci Ešerihiju Koli, i imaš konstantu upalu ušnog kanala i ostaneš gluva na to uvo. Al boli te uvo.

Želim da imam svoj privatni avion.

Прво пукнеш огромну кинту за тај авион и први пут кад седнеш у њега, батали се. Ти изађеш да видиш шта је, кад оно упалио се мотор и увуче те унутра ко птицу и исецка те.

Желим да никад више не изгубим у ПЕС-у.

Posle mesec dana shvatiš da si uber kul, jer niko ne može da te pobedi, ali kasnije počinješ da se smaraš, zoveš ove smrde da naprave najnaprednijeg kompJutOra koji će da proba da ti parira, ali otakurca nema ništa. Pobediš ga, i onda ti se desi ono najgore, batališ da igraš PES.

Želim da imam rukavice.

Dobijes rukavice i pocnes da ih nosis zimi, odusevljen si njima. Ne skidas ih sa ruku, a ruke se znoje u njima. Pocnes da dobijas glivice, i na kraju ti daju dijagnozu neke jebene kozne bolesti.

Zelim da mi se vrati bivsa.

Vrati ti se bivša. U početku je sve u redu, dok u jednom trenutku ne skapiraš da ona glumi orgazam, i uopšte izgleda pomalo nezainteresovano. To te zaintrigira, pa kreneš da je stalkuješ, i otkriješ da ona posle vaših susreta odlazi umesto kod ljubavnika (kako si podozrevao), pravo svojoj kući, i seda u fotelju, gde zapada u stanje hibernacije, odakle se ne miče dok ne dobije telefonski poziv od tebe. Shvatiš da je riba kiborg, moguće vanzemaljskog porekla. Provališ u stan dok je ona u hibernaciji, slučajno nabasaš na sobu gde nekoliko malih zelenih sa epruvetama punim TVOJE SEMENE TEČNOSTI rade nešto sa onim rotacionim spravama za odvajanje DNK! Tu shvatiš da su je ona robot, imitacija tvoje bivše, koju su oteli i koja je sad moguće na Betelgezu, ili ko zna gde, i da su tog kiborga uposlili samo da skuplja ljudski genetski materijal, koji se koristi za stvaranje hibrida koji će preuzeti vlast na planeti za generaciju-dve. Razbiješ glavudže malim zelenima, zapališ im laboratoriju, zgrada eksplodira, iskačeš kroz prozor u holivudskom stilu, ali dok trijumfalno gledaš u užarenu ruševinu, primećuješ kako iz nje, na mlazu plavičastobleštavog svetla u nebo odleće mala letelica. Naslućuješ da je to modul koji u svemir nosi ljudski genetski materijal, ali ne postoji ništa više što bi mogao da uradiš...

Želim da provedem jedan dan u jezgru planete Jupitera, i da se odatle vratim živ i zdrav.

Želim da provedem jedan dan u jezgru planete Jupitera, i da se odatle vratim živ i zdrav.

Odeš i vratiš se živ i zdrav, ali u međuvremenu je Zamlju udario neki meteorit, i sve se sjebalo, nuklearna zima. Niko nije preživeo.