regulisao bih ja to oko plaćanja, ima par, još mi duguju neku lovu, dobar sam čovek pa dajem kad imama, a i ne treba meni ništa da se odabira, ništa ja i ne pišem, a i nema šta da se odabere...
nego mi žao Brusa, znam kako mu je, u sličnoj smo situaciji, skoro sam pokušao da se setim poslednjeg kvalitetnog pušenja i ukapirao sam da je bilo tamo 92ge, na fakultetu, pušili smo neku posoljenu vutru...i to je to, ako očekujete neki nastavak, nije ga bilo...a znaš kad je bila 92ga
ali teža situacija da oće ovde da se registruju, ne zanima ih mnogo pisanje a ni čitanje...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
DareJe i ostala pogan
Svaka šuša ima krunu. To treba da se proredi, plotunom.
treba uvesti neki megamaster, ko skupi tripl krunu taj nadživijo sve ostale
Samo Penzioner onda, mislim.
Svaka mu čast
Kaizen Mića Megatrend lolo
Nego.. Jebač, jesam li ti ikad rekao da imaš zanosne oči boje livadskog meda Provanse u kojima se snovi pretapaju? Ako nisam, sad je prilika.
http://www.cheapestcontactlense-s.com/wp-content/uploads/2011/07/vampire-contacts41.jpg
Nuđenje homoseksualnog oralnog seksa moderatorima. Ne smeta nam što je homoseksualna priroda ponude nego nam smeta nuđenje.
dečaci nemojte samo da nudite, predjite sa reči na dela
hahha, boje lavandskog meda valjda :)
dokurčilo brate javio, dve godine mi se obećava pušenje i niko da ispuni...
pa sramota stvarno....
a kad ti je rodjendan Bruce? znam ja neke, dolaze na kućnu atresu, ili na adresu vikendice, što je u tvom slučaju, a i u mom, pogodnije...
poslo bi ti ih ja, ako ti ne smeta što su ženskog spola...
nije u tome fora, kod kuće mi je lako, ja bi nešto sa sajta, neku spontanu reakciju
Nije fazon ako nema posle šta da im odabere. Neka se prvo registruju ovde i napišu nešto.
i što oće da naplate...
Ah, u tom slučaju odabira tebi, nisam povezao kako valja.
meni juce bile tri godine na sajtu, nista mi niste odabrali. u stvari odabrao mi yeahova pa skinuo stiklu i obrisao. surovo.
regulisao bih ja to oko plaćanja, ima par, još mi duguju neku lovu, dobar sam čovek pa dajem kad imama, a i ne treba meni ništa da se odabira, ništa ja i ne pišem, a i nema šta da se odabere...
nego mi žao Brusa, znam kako mu je, u sličnoj smo situaciji, skoro sam pokušao da se setim poslednjeg kvalitetnog pušenja i ukapirao sam da je bilo tamo 92ge, na fakultetu, pušili smo neku posoljenu vutru...i to je to, ako očekujete neki nastavak, nije ga bilo...a znaš kad je bila 92ga
ali teža situacija da oće ovde da se registruju, ne zanima ih mnogo pisanje a ni čitanje...
Lepo ja rekoh u razlogu, ne fali meni pušenja ali mi smeta to stalno nuđenje, ispadam budala što se radujem obećanjima...
ja imam dvije krune i preko 70 kurvi u haremu
pušite ga kmetovi hahahah
e, onda sam loše razumeo...a oko toga ne mogu da pomognem...
al vidiš Makaronac nagruvao dve krune zahvaljujući kurvama iz harema, što navodi na pomisao da nisu ni svi moderatori kao ti Bruse...