Јесте мало ме срамота. Ајд промијени сад кад си модератор, у "Поплава", да име велике српске трагедије буде исписано правим српским писмом, тј ћирилицом!!!
Hahahahaha
Za: stavili ste čoveka za moderatora sa sličnim humorom kao što je moj (znači tanak, grbav i crn)
Protiv: stavili ste moralnu amebu za moderatora koji je proneverio maramice donirane u humanitarnu pomoć potopljenima dok je plakao jer ga jebe pola sajta zbog delevre roma gadnog i parazita koji nije mogao da istrpi šegu na račun genijalnog nika Alkoholičar. Pa ovo je sjajno! I ovo protiv je za kad malo bolje razmislim.
Agilni
E, mora se pooštriti kriterijum za krune, kad smo kod toga, obezvredili smo je. U stvari, napraviti da nema niko krunu. Staviti na nekih 50-60 odabranih, recimo.
jedan dan ok. zahvaljujem.
pa vi mislite da sam ja stvarno toliko glup da ne znam da me ložite, cccc...
ali bila bi dobra fora, čisto zebancije radi :)
Не ложимо те што је најгрђе.
Јесте мало ме срамота. Ајд промијени сад кад си модератор, у "Поплава", да име велике српске трагедије буде исписано правим српским писмом, тј ћирилицом!!!
оћеш поплава2014?
НЕ мораш у поплава2014, била би то неправда према о потопима који су нас задесили раније. Овако је универзалније.
de on da ti.promijeni nik, ni svoj ne umije da vrati nego banuje ljude ovuda :)
Панинаро јеботе.
Podržavam gugija. Misli da će biti zanimljivi.
Hahahahaha
Za: stavili ste čoveka za moderatora sa sličnim humorom kao što je moj (znači tanak, grbav i crn)
Protiv: stavili ste moralnu amebu za moderatora koji je proneverio maramice donirane u humanitarnu pomoć potopljenima dok je plakao jer ga jebe pola sajta zbog delevre roma gadnog i parazita koji nije mogao da istrpi šegu na račun genijalnog nika Alkoholičar. Pa ovo je sjajno! I ovo protiv je za kad malo bolje razmislim.
jebač, jesi ti uopšte spavao sinoć?
http://vukajlija.com/zabava/posteri
Од јутрос ко нову играчку да је добио.
Jebač luta mod forumom i drka.
DA JEBAČ BANUJE TILMA SMS NA 1003
јесам лемаја
E, mora se pooštriti kriterijum za krune, kad smo kod toga, obezvredili smo je. U stvari, napraviti da nema niko krunu. Staviti na nekih 50-60 odabranih, recimo.
Murš.
NIsmo mi ovde zbog bodova, jebo to
OWDE SMO ZBOG KRUNA
Šta fali, pehar je sasvim dobar pokazatelj. Sad krunu ima, koliko, 30-40 autora? Previše krunisanih na jednom mestu :)
SWE SAMI KRALJEWI LO LO
Pogotovo ovija što pišu reakcije