Novo preljevanje moderatorima

1. jedan dan ok. zahvaljujem.

2. pa vi mislite da sam ja stvarno toliko glup da ne znam da me ložite, cccc...
    ali bila bi dobra fora, čisto zebancije radi :)

3. Не ложимо те што је најгрђе.

4. Јесте мало ме срамота. Ајд промијени сад кад си модератор, у "Поплава", да име велике српске трагедије буде исписано правим српским писмом, тј ћирилицом!!!

5. оћеш поплава2014?

6. НЕ мораш у поплава2014, била би то неправда према о потопима који су нас задесили раније. Овако је универзалније.

7. de on da ti.promijeni nik, ni svoj ne umije da vrati nego banuje ljude ovuda :)

8. Панинаро јеботе.

9. Podržavam gugija. Misli da će biti zanimljivi.

10. Hahahahaha
    Za: stavili ste čoveka za moderatora sa sličnim humorom kao što je moj (znači tanak, grbav i crn)
    Protiv: stavili ste moralnu amebu za moderatora koji je proneverio maramice donirane u humanitarnu pomoć potopljenima dok je plakao jer ga jebe pola sajta zbog delevre roma gadnog i parazita koji nije mogao da istrpi šegu na račun genijalnog nika Alkoholičar. Pa ovo je sjajno! I ovo protiv je za kad malo bolje razmislim.

11. jebač, jesi ti uopšte spavao sinoć?

12. http://vukajlija.com/zabava/posteri
    Од јутрос ко нову играчку да је добио.

13. Jebač luta mod forumom i drka.

14. DA JEBAČ BANUJE TILMA SMS NA 1003

15. јесам лемаја

16. Agilni
    E, mora se pooštriti kriterijum za krune, kad smo kod toga, obezvredili smo je. U stvari, napraviti da nema niko krunu. Staviti na nekih 50-60 odabranih, recimo.

Murš.

17. napraviti da nema niko krunu. Staviti na nekih 50-60 odabranih

NIsmo mi ovde zbog bodova, jebo to

OWDE SMO ZBOG KRUNA

18. Šta fali, pehar je sasvim dobar pokazatelj. Sad krunu ima, koliko, 30-40 autora? Previše krunisanih na jednom mestu :)

19. SWE SAMI KRALJEWI LO LO

20. Pogotovo ovija što pišu reakcije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.