Dakle, sve gluposti koje ste radili u najmlađim godinama života...
Mogu reći da sam lično bio veoma debilan klinac, inteligincija mi se doduše i nije drastično poboljšala do danas, te sam jednom prilikom zaglavio jebenu kuku od kišobrana u ustima. Da ne pominjem kako sam godinu dana lupao glavom u fasadu, beše mi pet leta tada, verujući da ako idem žmureći prema kući, mogu se zaustaviti na nekoliko milimetara razdaljine. Nikad mi nije uspelo.
зајебаво ме нешто комшија и ја уватим цепаницу, а он побеже на врата и ја бацим оно дрво и разбијем стакло на вратима, а стакло мени у очикрв ти јебем који болови, нису били ни ћале ни кева кући, не сећам се ни како ме је деда одвезо лекару да ми ваде та говна из очију
:( šteta.. moga si da budeš pjevač

nabo burazu letvu u prednji točak od ponike. pička nije štela da da krug, samo što nam matori kupio poniku, on jurcao pored mene u krug, nije hteo da sidje, ja dograbim letvu, zidali smo kuću, i zabodem mu u prednji od ponike. bajo, kako je poleteo, ja to nikad neću da zaboravim. polomio ruku a ćale mene izlomio za sve pare i zabranio nam poniku narednih godinu dana. imao sam 5, 6 godina.