Vaše debilno detinjstvo

1. od kad neshto ne umem da se setim znam gde pitam

2. au ovaj evomene bas je imao shareno detinjstvo puno pticijih crvkuta

3. klasichan troll, ali ono sa guranjem kišobrana u pičku i shprica punog sperme nema šanse da se ne bi setio

4. А избацио сам оно са пушењем да не би људи били у фазону да измишљам по узору на ону причу о брозићима.

5. Džani je debela pička.

6. -натјерали смо једног, такође клинца који још није био пошао у школу, да нас орално задовољава у логору којег смо направили од дасака. дјечак је то радио са великим уживањем и усхићењем, увијек вичући "вадите курчеве, вадите курчеве!!!". данас је он одрастао момак, а сви у граду га зову "Пушач"...

najjača priča, lik je takoreći istrollovan kurčevima

7. Napravio kratak spoj u akvarijumu s ribicama :-D

8. NIje u redu da se priča o detinjstvu koje josh traje, treba dodati u prvi post to i u naslov "pročitati obavezno prvi post"

Elem
    http://www.dodaj.rs/f/17/ZP/3jDH55uE/lepa-sela-o.gif

9. Sa nekih 7-8 godina sam ubacio magnetić u puce grožđa. Dao kokoški da pojede i posle je jurio lopatom da se zalepi.

10. Hahaha ja bi to radio i sada deluje do jaja

11. AXAXAXAXAXAXAXAXAXAX. NAVATAM 5 KOKOŠAKA NA LOPATU BOLI ME KURAC AXAXAXAX

12. ŠTA RADIŠ SINE?
    PECAM KOKOŠKE.
    LOPATOM?
    LOPATOM!

13. Каунте оговарају те на чету да трансферишеш. Првенствено аркан.

14. Угурао зрно кукуруза у нос, скроз до синуса.
    Убио јаре чекићем.

15. Закуцаће неком милиција на врата...

16. Хтео да мазнем лопту од комшије, стајала неколико дана у дворишту, али он је имао опасног пса па нисам могао једноставно да прескочим и узмем. Падне ми на памет да успавам пса ко у филмовима, одем до апотеке и тражим неке таблете за спавање. Наравно да је апотекарка дала клинцу нешто на биљној бази, као сад персен. Убацим наивно те таблете у шницлу и пребацим преко ограде, да псето поједе, и вратим се за пар сати убеђен да спава, прескочим и кренем ка лопти... Аој мајко, једва сам живу главу извукао.
    Цркао ми кремен на упаљачу, покушао да упалим цигару помоћу упаљача без кремена и две жице гурнуте у штекер које сам спојио да направим варницу.

17. koliko lajt je sve ovo sto mi pricamo u poredjenju sa evomeneovim postom

18. http://vukajlija.com/forum/teme/6732?strana=8#post_414805

Pa vi niste normalni, sramota evomene,do sad sam te poštovao kao čoveka i kao autora...od sada će to biti teško.

hahaha toliko je sjebano

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.