Prijava

http://tvboxuzivo.blogspot.com/

Evo vam sirotinjo, ima sve, arene, sportklubovi, šta vam duša ište. Treba vam VLC player za neke kanale.

LOOL Taman na vreme da vidim gol Mekgidija

LOOOOL 1-1

Gledajte Evertona ljudovi, kakav meč

јесмо направили фентази за ову сезону?

Која лудница на Лондонском дербију!

Koji je kurac od ekipe ovaj Totenhem jebemihusta!!!

Ako nista drugo Fergi je imao raspolozenog RVP koji je davao izmedju 25 i 30 golova i najbolji stoperski tandem Rio i Vidic dok Van Gal sve svoje nade polaze u Dzonsa, Smolinga i Nanija koji je pre 2 godine zaboravio da igra fudbal. E da, i Veb je otisao u penziju.

Koji je kurac od ekipe ovaj Totenhem jebemihusta!!!

+1

TO ARONE BOŽOČE!!

Prvi gol Arsenala iz ofsajda.

Мислим да је Челси највећи фаворит за титулу. Волео бих да у борби буду Арсенал и наравно Ливерпул, поготово да на крају успе и да освоји. А мислим да би Манчестери могли да се кидају за четврто место.

Кад покушам најобјективније да сагледам, мислим да је једино Челси сигуран у топ 4 и не бих се кладио ни на један од преостала 4 клуба.

Ја бих се кладио и на Сити дефинитивно.

Celsi i Siti imaju i najbolje sanse na kladionicama i najkompletnije timove, bilo bi veliko iznenadjenje da neki od ova dva tima ne zavrsi u top 4.

Ок, то је сасвим очекивано, него рачунам овако. И Челси, и Арсенал, и Ливерпул су довољно попуњени и постоје реалне шансе да одиграју бољу сезону од Ситија, нарочито ако се ови буду више концентрисали на ЛШ. И ако се још деси да Ван Гал извуче максимум из Јунајтеда и одржи их у игри за топ 4, није ми незамисливо да Сити на крају извиси...

Једино Ситију не дајем шансе за титулу ове године, наравно ту мислим на неког од ових 5,6 главних кандидата..Мислин да ће се више фокусирати на ЛШ јер им је то годинама рак рана, затим Агуеро је вазда повређен и задње време ван форме, Јаја Туре је незадовољан и можда оде на полусезони..наравно и Јунајтед неће бити у топ 3 то потписујем, па таман да доведу Фалкаа и Роналда у наредних недељу дана.

Samo bih da se nadovežem na ovu priču za Januzaja, jedna acainformacijska zanimljivost: čitao sam neđe da je Ferguson izjavio za njega da će biti najbolji fudbaler na svetu. Prethodni put je to navodno izjavio za Ce-a Ronalda. Jedva čekam da vidim kako će startovati Liverpul, i Tadić kako se uklopio u ovaj krnji Sautempton

Свиђа ми се што је агилан, директан, иде право на гол, оће да дрибла, не боји се..

Не свиђа ми де зато што је мекан као сунђер и гледа прво да падне па тек онда да прође .И клемпав је.

Southampton till I die,
I'm Southampton till I die,
I know I am I'm sure I am,
I'm Southampton till I die !!

U ranu zoru, zoru, zoruuuuuuu, kad svane dannnnn, jebaće Markecaaaa naš Tadaraaaaa, jebaće Markecaaa naš Tadaraaaaa.

Bolje da jebe lovrena neg markovica.

сигурно прекршај.

одличан фудбал. пршти.