u periodu kada je premijer liga postala i ostala najjaca liga sveta, on ce vec ove sezone biti 2. strelac i 3. asistent te lige u istoriji, da ne pominjemo trofeje...
Johnny Kurajber
Da, Ćavi i Inijesta su u nekim momentima bili i ispred Mesija i Kristjana.
Ovo jeste tacno i kada neko kaze cavi i inijesta ne mogu da se protivim (pirlo i roben ipak ne, posebno roben) , moje pak misljenje je da je tu Runi, mada ovakve rasprave su besmislene, ja posle gola runija malo sam euforicno reagovao, mada i dalje smatram da je vecina sirotinja kad je fudbal u pitanju, pozdrav cujemo se posle tekmi o utiscima..
Runi jeste bio top 3 u jednom trenutku ali to i jeste problem, ova dvojica su godinama na prvom i drugom mestu, konstantno, ostali se pridruže na kratko i to je to. Eto čovek može da kaže da su Osmanović i recimo Mrđa bili u jednom trenutku, nekad, negde, blizu top 10 tisuća ali avaj, sve to traje ko lamela na jugiću..
Scouser
Runi jeste bio top 3 u jednom trenutku ali to i jeste problem, ova dvojica su godinama na prvom i drugom mestu, konstantno, ostali se pridruže na kratko i to je to.
Matori jesi cuo za Cavija, Iniestu, Robena, Pirla?
u periodu kada je premijer liga postala i ostala najjaca liga sveta, on ce vec ove sezone biti 2. strelac i 3. asistent te lige u istoriji, da ne pominjemo trofeje...
Ma ima brdo tih nekih top igrača u poslednjoj deceniji i Runi je takođe tu.
armine, jesi ti čuo za Dejana Osmanovića Kaleju?
Nego Armine je l' krenulo drugo tamo?
Ovo jeste tacno i kada neko kaze cavi i inijesta ne mogu da se protivim (pirlo i roben ipak ne, posebno roben) , moje pak misljenje je da je tu Runi, mada ovakve rasprave su besmislene, ja posle gola runija malo sam euforicno reagovao, mada i dalje smatram da je vecina sirotinja kad je fudbal u pitanju, pozdrav cujemo se posle tekmi o utiscima..
krenulo pre 7-8 min malo zasecka ponekad ali dobar link http://www.frombar.com/20140815/vv53ee5c5bc17849.71127826-869892.html
hahahahah OSMANOVIĆ 24 gola i 11 asistencija fazon
šta znači kaleja to me jutros brine a niko ne zna
БЕРТРАННДДДДД
Ево га Руни, најбољи фудбалер икада, доби црвенка лоло
runi ispao picka ne znam sta mu bi, ovo ko za inat sta god napisem ovde mene kontriraju neverovatno, sreca pa sam napisao da ce liverpul dobiti
Runi govedo.
Runi jeste bio top 3 u jednom trenutku ali to i jeste problem, ova dvojica su godinama na prvom i drugom mestu, konstantno, ostali se pridruže na kratko i to je to. Eto čovek može da kaže da su Osmanović i recimo Mrđa bili u jednom trenutku, nekad, negde, blizu top 10 tisuća ali avaj, sve to traje ko lamela na jugiću..
Runi jeste bio top 3 u jednom trenutku ali to i jeste problem, ova dvojica su godinama na prvom i drugom mestu, konstantno, ostali se pridruže na kratko i to je to.
Da, to i ja napisah, u jednom trenutku je bio.
Opa Šomi, vi povedoste
Što je Runi dobio crveni?
Ал' га забибери Остин, леп гол.
krenuo u kontru vest hem on juri lika i sutne ga iz cista mira stvarno ne znam...
cim se desi neki sok, crveni ili penal ko prosli mec useru se grese nenormalno ne znam sta je jebote
Армине, наћи ћу те у граду ако јунајтед не добије ово!