Премијер лига 2014/15

1. nisam te razumeo ondak, sorru stec.
    Nego, jel istina da glen dzonson odlazi iz liverpula na kraju sezone?

2. Nadam se da jeste jer se trenutno raspada, vec je zasao u godine a vazda neka povreda...inace dok je bio u formi bio je stvarno dobar, reprezentativni bek, svaka cast, moze decko da igra na poz levog i desnog beka, dobar i u odbrani i u napadu, steta..

najbolje za Liver je da prodaju Balotelija i Lamberta koji su apsolutno nepotrebni, rasterete budzet, mozda i Dzonsona i Lucasa i to je to, ekipa je mlada, ako ostanu na okupu u neko skorije vreme mogu da haraju Evropom bez problema

Da Armine dobro si procitao ljolj

e da i Sahoa bi mogli da zamene nekim normalnim stoperom, bolji bi bio i Lazic iz Zvezde..

3. sako 22, lovren 25 i ocete da ih menjate pa ja ne znam, jedino ramos za 100 milki, jos iskompleksirani mesar skrtel kad ode vi ste u opasnom kurcu, nama poceo smoling da igra SMOLING NOVI FERDINAND~

4. hahahahah najjaci su mi ovakvi likovi, kako to mislis "nama poceo smoling" ? nisam znao da imas neku funkciju u klubu druze
    GLEDAJMO DOMACE SVI NA MARAKANU

5. aresnal dudla karu danas. Provesce se ko na enfildu prosle godine.

6. usli su u opasnu seriju majku im jebem, ja se nadam nekom remiju

7. Opet dato nekom amatercicu da sudi utakmicu.

8. Јеби глупе редсе !

9. Ојсааааааааааа

10. PUNIIIIIIIIIIII!!!

11. koliko arsenal ima pobjeda zaredom?

12. a jeste bedan liverpul u picku materinu

13. Kako je supalj Minjole.

14. Sva tri gola su zaista lepa. Nisam mislio da će Arsenal ovoliko da isvršava po Redsima. Ako nastave ovako daće im još makar jedan.

15. Šugavi Marković u startnoj stvarno Liverpul i nije mogao bolje proći, još da ubaci Lovrena i gengbengovaće ih Arsenovi puleni.

16. zadnjih 10 tekmi 9 pobjeda, jedan poraz

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.