Премијер лига 2014/15

1. Nastavlja se niz, pobeda protiv simpatičnog Liverpula i zagrevanje za neke velike mečeve.

2. JE BI TADARO GLUPE LABUDJANE, GLUPE LABUDJANE, GLUPE LABUDJANE !

EDIT: Fejlovao sam, Svonsare su labudjani lolo

JE BI TADARO GLUPE EVERTONDJANE, GLUPE EVERTONDJANE, GLUPE EVERTONDJANE !

3. Čini se da je ovo bilo rutinski za Arsenal. Nisam njihov navijač ali je očigledno da mnogo više zaslužuju ligu šampiona od Liverpula a verovatno i od Mančestera.

4. Ljudi moji jel vido ko gol jebenog Čarlija ADama ?
    https://vine.co/v/Olda1pvagB1

5. junajted druga najbolja odbrana u ligi i to celzi primio samo 2 manje, skroz lose da da

6. Prekratko traje ali je ok

7. Baš lep gol Kresvela iz slobodnjaka. JEBEMO KARAMO

8. Smrdljivi totenhem treba da slavi sto su izgubili sa samo 1-0

9. Odigraše ko pičke ovi iz Vest Hema. Sudija produžio tekmu dok Stouk da gol, mada zaslužili su izjednačenje. Arnautović oplodi.

10. Kako ušljivo pobjedjuje ovaj Čelzi nabijem ih na kurac.

11. vesthem vec milioniti put prima gol u 90desetom minutu.
    sto je onaj obeleli kristal palas u seriji.grupa gradjana,al dobro igraju.

12. $iti duva kurac protiv jedinstva a lfc dobija sutra i dolazi na samo 4 boda, i borba za LS ponovo gusta.

13. predobar je mali, ali valensija se povampirio ove sezone, morace da saceka kao i shaw ali zato za par godina kakav par bekova bruka

14. hahaha prskaj po malom manečsetu

15. Zaslužio je Manča bod. Sutra radnici iz Istočnog Londona jebu Arape sa severa.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.