Шта се може назвати градом?

1. Beograd je grad, ostalo su simpatična, manje simpatična ili ružna mestašca.

2. Da nisam iz Jasike ne bi znao da je osnovna skola u Jasici boje bele kafe.

3. Rasni, realno, ja da nisam išla u tu školu ne bih znala da ima sajt na internetu na kome postoji slika dotične i kad kucaš Jasika u Google izađe ti među prvim pretragama. Doduše ja to i ne bih nazvala bela kafa boja, više siva boja.

Koje je boje crkva u Jasici, kome je posvećena, kad je poslednji put farbana! Aj sad da te vidim!

4. kucao sam jasika na guglu i izbacilo mi DRVO

5. Crkva je bele boje, posvecena je svetom Prokopiju.

6. A crvena je sa strane.

7. beograd je nekad bio grad gde si mogao ulicu da predjes zatvorenih ociju dok seljoberi nisu dosli!

8. E jebga, nije bele više! Ili si iz Jasike poreklom pa si u njoj zadnji put bio pre par godina, a sad si preseljen u neki Beograd ili negde, ali da si trenutno u Jasici znao bi da su joj skoro bojili fasadu, te da je sad bordo boje sa žutim linijama.

@ollanik Kucaj "selo Jasika Kruševac" možda pomogne

9. Ma ja sam iz Jasike, preselio sam se u BG pre nekoliko godina. A sa svojima sam u svadji, pa im vise ne dolazim.

10. pakle siso,
    mora da si fotku dobio na pvt
    pa si se učuto

podijeli...

11. Rasni, ne troluj, živ' ti ja! Što bi rekli u "Jasike"

12. ukinuti status grada beogradu i proglasiti jasiku za glavni grad srbije.

13. A NE! Ne dolazi u obzir! Kukljin je veće selo, Trulekse, kakvo je to nepoštovanje!? lol

14. Lepše zvuči Jasika od Kukljina iskreno govoreći. Kukljin podseća na kuknjavu, čavke i vrane. A i težak bi bio za izgovor potencijalnim turistima, treba posmatrati stvar i sa ekonomske strane.

15. jebeš
    Beograd na vodi
    živijo
    Kukljin na masti

16. Ime sela i jeste nastalo tako, sad ozbiljno, tačno ti zvuči!

Al' evo, da zadovoljimo sve strane, će se konurbiramo sa Jasikom!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.