Шта се може назвати градом?

1. Beograd je grad, ostalo su simpatična, manje simpatična ili ružna mestašca.

2. Da nisam iz Jasike ne bi znao da je osnovna skola u Jasici boje bele kafe.

3. Rasni, realno, ja da nisam išla u tu školu ne bih znala da ima sajt na internetu na kome postoji slika dotične i kad kucaš Jasika u Google izađe ti među prvim pretragama. Doduše ja to i ne bih nazvala bela kafa boja, više siva boja.

Koje je boje crkva u Jasici, kome je posvećena, kad je poslednji put farbana! Aj sad da te vidim!

4. kucao sam jasika na guglu i izbacilo mi DRVO

5. Crkva je bele boje, posvecena je svetom Prokopiju.

6. A crvena je sa strane.

7. beograd je nekad bio grad gde si mogao ulicu da predjes zatvorenih ociju dok seljoberi nisu dosli!

8. E jebga, nije bele više! Ili si iz Jasike poreklom pa si u njoj zadnji put bio pre par godina, a sad si preseljen u neki Beograd ili negde, ali da si trenutno u Jasici znao bi da su joj skoro bojili fasadu, te da je sad bordo boje sa žutim linijama.

@ollanik Kucaj "selo Jasika Kruševac" možda pomogne

9. Ma ja sam iz Jasike, preselio sam se u BG pre nekoliko godina. A sa svojima sam u svadji, pa im vise ne dolazim.

10. pakle siso,
    mora da si fotku dobio na pvt
    pa si se učuto

podijeli...

11. Rasni, ne troluj, živ' ti ja! Što bi rekli u "Jasike"

12. ukinuti status grada beogradu i proglasiti jasiku za glavni grad srbije.

13. A NE! Ne dolazi u obzir! Kukljin je veće selo, Trulekse, kakvo je to nepoštovanje!? lol

14. Lepše zvuči Jasika od Kukljina iskreno govoreći. Kukljin podseća na kuknjavu, čavke i vrane. A i težak bi bio za izgovor potencijalnim turistima, treba posmatrati stvar i sa ekonomske strane.

15. jebeš
    Beograd na vodi
    živijo
    Kukljin na masti

16. Ime sela i jeste nastalo tako, sad ozbiljno, tačno ti zvuči!

Al' evo, da zadovoljimo sve strane, će se konurbiramo sa Jasikom!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.