Posao od kuće

1. Џони, један мој ортак је у том послу, ал он краде са неким индијцима. Углавном имао је 3500 долара ал му је нека врста интернет мурије послала поруку да му је све скинуто и да има среће што неће дићи тужбу против њега.
    За то треба баш баш баш бааааааааааааааааааааааш јака машина, обично се удружују у pool-ove oд више људи јер онда иде брже и генерише се већа количина њих (мах 50 биткоина иде) па тако дјеле зараду. Ал кад погледаш да је један биткоин по тренутном курсу 509 долара исплати се то радити. Ево нпр, мој нетбук је успио генерисати 0,0000001 биткоин за 11 сати. КАКВУ МАКИНУ ИМАМ ЕЈ!
    А и курс им стално расте/опала, варира буквално у неким тренуцима од 100 долара па некад до 1300, само пратити и узети паре :)
    И КАКО МИ ДОБАР ПОСТ ПРОПАДЕ ЈЕР ЈЕ ЗАДЊИ!
    Све око интернет зараде овде: http://vukajlija.com/forum/teme/63681-posao-od-kuce?strana=5#post_2919248

2. Cuj sektasenje...
    i ne nije bas tako jednostavno, da jest ja bi vec imao vilu ;)

3. Ја кажем своје мишљење :)
    И још добра ствар како можете зарадити је ако имате свој сајт, ал то је већ друга прича и много компликована, али ако успије боли вас курац. Кајзен лајкс дис :Д

4. Nisam ja ni rekao tebi nista :) vec za predhodne komentare.
    Sa vlastitim sajtom je također dobra zarada, integrisan google-ov search engine donosi kes sa svakim klikom...

5. Добро, ал је и адсенс постао мала пара :)
    Баш сам са профом информатике причао о томе, микроблогинг јебе, ево тарзани за примјер, исфурали су свој фазон и сад ако им успје са пивом и продајом они су на коњу, и ако не успије они су релано покушали на прави начин :)

6. čim mi neko kaže "jednostavno je" i "što više ljudi regrutuješ" dođe mi da ga odvalim junećom butnom koskom u glavu. jedi bre govna, jebem li ti nanu naninu onu sektašku, koliko jebeno bedan treba da budeš da vrbuješ ljude za bilo šta, vrbovali ti dedu za ustaše dabogda, pizda ti bre materina škrofulozna, marš bre na njivu pa kopaj, ko je još video leba bez motike, šta kao odlična zarada, fore munje, kad čujem ono "jedan momak je za x meseci kupio auto, jedan je kupio kuću na hvaru, dvoje su se tako smuvali" jebala bi mater i tim retardiranim lobanjama koje prodaju tu spiku i onim još retardiranijim lobanjama koje gutaju tu spiku, naterala bi ih da jedu govna ko one dve u "2 girls 1 cup".

uf, zamalo da se iznerviram.

7. lemaja ajd vrati se u kameno doba ako ne mozes skontat da se moze zaradit preko neta!
    i koji je kurac s vrijeđanjem... nesto nije uredu s tobom?!

8. ja inace cekam da neko okaci neki broj telefona pa da mi donesu jedno 7 dzaka onih zakacki za zavese, da sklapam to u 28 godina ko neka nepokretna baba boze me sacuvaj.

slazem se lemajo ali ljudi su ocajni, treba im jebeni posao, traze bilo sta i neko u tome vidi sansu za zaradom

9. hahahahahahahahahahaha

BRATE, BRZO, DOĐI DA VIDIŠ
    http://i.imgur.com/v8KKBIL.png
    KAKO IM SE LEMAJA NAJEBALA MILOSNE MAJKE

10. slušaj "mega uspešni internet preduzetniku", nisam ja rekla da ne može da se zaradi prko neta, treba mnogo glup da budeš da ne umeš PRAVILNO da koristiš internet za zaradu, a to je cokula lepo objasnio kako može. a vidiš, kao prvo, ti NISI LEPO OBJASNIO. samo si uzeo da mašeš tim imbecilnim top-šop izrazima, jebalo te "jednostavno je, iz fotelje, regrutuj". kao drugo, vidim, usrao si se od kinte. kao treće, jel sam ja tebe vređala? ja sam "vređala" onu gamad koja navlači ljude na piramidalne šeme, i one maloumnike koji se na to navuku, e sad ako si se ti u tome pronašao, šta ću ti ja. boli me kurac.

janpi, jeste, narod je očajan, a očajan je jer je glup. raja je stoka, druže moj.

11. Cokula,na kom to sajtu ce da mi placaju 10 centi po poslusanoj pesmi?

12. 3 летерз П М С

13. Елем, свима би препоручио ово слушање музике за паре :)
    Да би кренули џепарац пристојан зарађивати треба вам дан муке, и састоји се у томе да направите фејк фејс акаунт, и лајкујете све што можете што се тиче музике, али буквално све, од духовне музике до црначког нига репа, све извођаче од оних планетарлно популарних до оних са 32 лајка и повежете са страницом.
    Страница функционише на том принципу да креира филтере на основу ваше музичког укуса и нуди вам нове нумере да преслушате јер људи оће да се пробију па плате тако рекламу. Реално 10 центи по преслушаној пјесми је мало, треба вам 200 пјесама да зарадите 20 долара који су минимална сума да пребаце на пејпал (без узимања провизије да напоменем), али кад сконташ да проводиш масу времена овде заџаба сконташ да можеш искликати и 50ак пјесама (они ти шаљу приједлоге да слушаш, не можеш ти тражити, али ако одрадиш оно горе са фејс профилом имаће масу предлога дневно). За 4 дана задариш 20 долара (можеш и за мање ако си докон) што може изаћи пристојна зарада мјесечно за нолајфера, а можеш навући и брата и сестру нек они кликћу па помогнете мало старцима ако живите код њих (ПИРАМИДА кекекек)!, јер реално 150 долара мјесечно није мала пара од свирања куцру И још један савјет, ако вам се свиди нека пјесма ставите извођача у фејворит, тако ћете добијати више његових пјесама за слушање, тиме и више пара.
    И да, пјесма се не слуша цијела него 30 секунди, и да, тако откривате масу кул пјесама лололо што је мање битно.

14. lemaja
    inace ovu stranicu koristi 222,021 ljudi iz srbije koji su ocito po tebi gamad a ti jedina ovdje pametna....

EDIT i da, 7 drzava po aktivnosti clanova....

i evo ti boljeg objasnjenja
    http://klikzakes.blogspot.com/

15. Елем, свима би препоручио ово слушање музике за паре :)
    Да би кренули џепарац пристојан зарађивати треба вам дан муке, и састоји се у томе да направите фејк фејс акаунт, и лајкујете све што можете што се тиче музике, али буквално све, од духовне музике до црначког нига репа, све извођаче од оних планетарлно популарних до оних са 32 лајка и повежете са страницом.
    Страница функционише на том принципу да креира филтере на основу ваше музичког укуса и нуди вам нове нумере да преслушате јер људи оће да се пробију па плате тако рекламу. Реално 10 центи по преслушаној пјесми је мало, треба вам 200 пјесама да зарадите 20 долара који су минимална сума да пребаце на пејпал (без узимања провизије да напоменем), али кад сконташ да проводиш масу времена овде заџаба сконташ да можеш искликати и 50ак пјесама (они ти шаљу приједлоге да слушаш, не можеш ти тражити, али ако одрадиш оно горе са фејс профилом имаће масу предлога дневно). За 4 дана задариш 20 долара (можеш и за мање ако си докон) што може изаћи пристојна зарада мјесечно за нолајфера, а можеш навући и брата и сестру нек они кликћу па помогнете мало старцима ако живите код њих (ПИРАМИДА кекекек)!, јер реално 150 долара мјесечно није мала пара од свирања куцру И још један савјет, ако вам се свиди нека пјесма ставите извођача у фејворит, тако ћете добијати више његових пјесама за слушање, тиме и више пара.
    И да, пјесма се не слуша цијела него 30 секунди, и да, тако откривате масу кул пјесама лололо што је мање битно.

cokula koji si sajber hasla loool

16. Oво стварно ради тиборе :) немам љеба од тога да навлачим народ :)
    Ја у 15ак дана имам 47 долара .)

17. i da, 7 drzava po aktivnosti clanova

koji smo lider u regijonu

18. cok, mogu li se pesme pustati u drugom tabu dok sam npr na vuki?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.