Њуз нет и слични, остају без посла

1. To si u pravu, s tim sto dobar novinar, tj novinar uopste, nikad nece koristiti izraze kojima automatski diskredituje sve one koji ne misle kao on uz to se oglusivati na ZVANICNE izvestaje.

2. Провироне плс

Realno, poštoje i krš sajtovi sa kojima delim mišljenje o vlasti, ali ih i dalje smatram kršinama. Teleprompter npr. Nisam ja hteo celu Politiku ispljuvati, samo sad odgovorio na ono Partizankino u vezi lista sa "tradicijom" etc.

3. Jer, svako novinarsko pisanije (naročito ono koje je vezano za politiku) ne može imati universal acclaim.

Mnogo mi se sere od tebe kad krenes sa ovakvim izrazima.

4. Провироне, ја само покушавам да ти објасним да је Смајловићка го курац од евроскептика/еврофоба кад свако мало стаје у одбрану ове власти. Уопште не браним Политику, и сам тврдим да свако мало пљуну на имиџ угледних новина који као имају.

5. Gazimudo

To si u pravu, s tim sto dobar novinar, tj novinar uopste, nikad nece koristiti izraze kojima automatski diskredituje sve one koji ne misle kao on uz to se oglusivati na ZVANICNE izvestaje.

е ајде немој да хеитујеш

6. A Nisam ja hteo celu Politiku ispljuvati, samo sad odgovorio na ono Partizankino u vezi lista sa "tradicijom" etc.

Kontam da je veliki broj listova novijeg datuma nasao publiku sa senzacionalistickim tekstovima tipa ta i ta ne nosi donji ves, al isto tako kontam da treba da postoji i novinarstvo objektivno i bez zelje da podilazi bilo kome. Samo sam razocarana ovakvim tekstom. Ovakvim nedostatkom bar pokusaja da budu objektivni.
    U mom selu takve zene zovu pogrdnim imenima. A takve novinare potkupljenim.

7. Stevane, razumemo se. Smajlovićka odavno balansira. Čas je za Vučića kad ga previše napadaju, čas je protiv Vučića i njegovog mraka u kom drži medije. Svejedno, opet Politika ima par nekoliko kolumnista koje vredi poštovati: Ljubodrag Stojadinoviž, Boško Jakšić, Boris Begović, Danica Popović. Ima još dvoje-troje, ali me mrzi da tražim. Npr. Lazanski gaji neku nenormalnu ljubav prema Putinu i ne krije je, neretko napiše ili izjavi mix gluposti i pameti u jednom nastupu, ali je ideološki konstantan, barem je to za respekt.

8. I u Hrvatskoj vlada novinarski haos. Možda i najbolji hrvatski novinar, Boriš Dežulović, je otpušten - ili kako se to u vidu eufemizma kaže - nije mu produžen ugovor sa Slobodnom Dalmacijom, a čovek je pljuvao Tuđmana čak i kad je on bio na vrhuncu moći. Čoveka je milina čitati, kao i ostalu dcojicu iz Ferala, Viktora Ivančića i Predraga Lucića, ali vlast je mnogo opasna stvar, naročito ona koja poznaje metode iz '90-tih godina.

9. Da , taj Lazanski je dokazao svoju konstantu kad je na RTS pricao u vezi helikoptera. Jos jedan vucicev poltron

10. Lazanski ima konstantu po pitanju Putina i Rusije, ne znam kako pleše s Vučićem.

11. Predraga Lucića

Podseti me Prov, ovo je lik koji je pokrenuo ono govno od E-novina? Ako je to on, serem mu se u novinarstvo, i on je završio u Vučićevoj bulji.

12. Nije, pomešao si ga s Lukovićem, koji je btw zaista Vučićeva podguzna muva #1.

13. Da, u pravi si. Pomešao sam ga sa onim magarcem.

14. http://www.pravda.rs/2015/06/28/nadrealno-na-trgu-transformersi-i-radikali-cekaju-seselja-foto-video/

Надреално: На тргу Трансформерси и радикали чекају Шешеља (ФОТО, ВИДЕО)
    http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2015/06/radikali-650x390.jpg

На Тргу Републике је постављена бина и озвучење са ког се пуштају патриотске песме. На платоу већ има неколико стотина окупљених присталица СРС који носе страначке заставе, слике Војислава Шешеља и транспаренти са порукама о Косову и Видовдану. На тргу су и три скулптуре Трансформерса са изложбе која већ пар дана траје.

Ja sam se upišao od smeha, kakvo nerealno kočenje od teksta i fotki. Šešeljev lik na zastavi Velike Srbije, uz gomilu članova ravnogorskih pokreta sa četničkim amblemima na duksevima, sve dok iz pozadine štanda Srpske radikalne stranke izviruju reciklirani Optimus Prajm i Bamblbi.

15. Mickey Savage
    Lazanski ima konstantu po pitanju Putina i Rusije, ne znam kako pleše s Vučićem.

Trebalo je da odgledas tu emisiju povodom pada helikoptera. Da ti ne prepricavam sad, komika koliko se lik cepio i govorio da odgovornost nikako ne moze biti na vucicu, gasicu i ostalim glavesinama..

16. Ja sam se upišao od smeha, kakvo nerealno kočenje od teksta i fotki. Šešeljev lik na zastavi Velike Srbije, uz gomilu članova ravnogorskih pokreta sa četničkim amblemima na duksevima, sve dok iz pozadine štanda Srpske radikalne stranke izviruju reciklirani Optimus Prajm i Bamblbi.

Daleko od toga da sam seseljevac ali cemu ismevanje radikala samo zato sto su radikali?
    zasto je blam biti radikal, a nije blam biti lgbt aktivista? Ili evropejac?
    Skupili se ljudi (dvozubi i konzervativni) zbog necega sto im je drago, i odmah je to trula srbija jer pobogu ko jos sme u 2015 da bude radikal

17. A, dobro, vidim sad kako može da se protumači. Ne ismevam nikoga, mislio sam da je očigledan taj disparitet između šešeljevaca i transformersa, podjednako bi mi smešno bilo da su umesto radikala na trgu bili Leontina i hor Kolibri ili prosvetari sindikalci.

18. Газимудо, помешао си теме лоло

А не можеш да кажеш да неће бити смешна слика масе са заставама радикала, Србије, Ђујићевим сликама и трансформерсима који блеје као да су део скупа.

19. ЛООООООЛ ТРАНСФОРМЕРС ЧЕКА ШЕШЕЉА!!!1
    http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2015/06/protest-21-650x390.jpg

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.