Њуз нет и слични, остају без посла

1. A i Politika je list sa kredibilitetom, ubi bože. Smajlovićka, onaj glavati Vukadinović i još par evrofoba stvarno čine list kvalitetnim. Sreća pa ima par dobrih kolumnista, inače bi bili u rangu Novosti.

2. Nisam znao da imanje evrofoba u redakciji predstavlja minus. U stvari po izopačenom shvatanju demokratije u Srbiji, najbolje je ako svi duvaju u istu tikvu.

3. лол ако си еврофоб онда си лошији новинар, шта? мање си стручан у областима којима се бавиш? због другачијег мишљења о европској унији машиш временске прогнозе и не знаш шта је офсајд а пишеш о спорту

4. Bohore to ti je protivnik EU ili makar evoreskeptik, a takve kod nas treba na kolac, kako ih samo nije sramota da imaju drugačije mišljenje.

5. Tu sam pre svih mislio na Vukadinovića i donekle Smajlovićku. I rusofobija je loša, ali manje loša od evrofobije.

6. колегинице ви сте врстан познавалац културе и одлично уређујете тај одељак наших новина, лепо и квалитетно сте покрили књижевност и рецензије нових књига, изложбе и поставке у галеријама, концертна дешавања у нашем граду али ниста за европску унију па је све то баш срање што радите и ништа не ваља ПА ЛОЛЧИНА ОТПУШТЕНА СИ КУЧКО

7. Смајловићка еврофоб, а брани Вучића све у 16.

8. Skepticizam je sam po sebi korektan, ali kod nas je na snazi licemerje "volim Rusiju, ali bih u Švabiju na šljaku". Realno, mala je šansa da Srbija uđe u EU, bićemo tu negde u rangu sa Turskom (koja je večiti kandidat) i Albanijom. Ali bilo bi dobro da nas ovi iz iz EU stisnu da bi se neke stvari izgradile (na institucije pre svega mislim), jer mi ovako nećemo ništa uraditi. Ja bih lično više voleo da budemo uređena non-EU država, nego da budemo kao Bugari i Rumuni slepo crveno Unije.

9. JEBES EU, GADJALI NAS URANIJUMOM GOMNA A SAD NJIMA DA LIZEM DUPE, NE PADA MI NA PAMET, SAMO PUTIN, SAMO CSKA MOSKVA
    http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg

KUPIO DECI GMO JAGODE OD ŠOMIJA23, JAGODA KO LUBENICA, ŠTA TI JE NJEMAC ŠTA SVE NEĆE DIZMISLI

10. http://www.politika.rs/rubrike/Komentari/Hejteri.sr.html

Теоретичаре завере, уреднике опскурних сајтова и хејтере по друштвеним мрежама то није спречило да у тој вести нађу „доказ” цензуре и диктатуре које тобож дрмају Србију.

Ово пише главна уредница Политике. Шта је следеће, одговориће на Вукадиновићев текст насловом Ђорђе плс? Провироне, не буди наиван.

11. Turci ne zele Eu, zato i jesu trajni kandidat. Nece se to mrdati sa mrtve tacke, njima ovako odgovara.

12. Pa šta sa ovim, Stevane? Nije ona stala u odbranu lika i dela Vučića i njegovih ministara, već je uputiča izvinjenje jer je nasela na neproverenu informaciju. Ovaj tekst je više pranje ljage s Politike nego branjenje Vučka.

13. Ledeni
    Turci ne zele Eu, zato i jesu trajni kandidat. Nece se to mrdati sa mrtve tacke, njima ovako odgovara.

Turci su svesni da nikad neće ući u EU, sećam da je tako pričao i pisao onaj bivši ambasador u Ankari, Darko Tanasković, ali ipak Turska održava specijalne odnose sa EU, kao i sa Bliskim istokom, pre svega zbog geografskog položaja. Svejedno, Turska nije za poređenje s nama po mnogo osnova.

14. поента је да мишљење о европској уније нема везе какав си новинар, чак и за теме које се тичу ње, ил си срање или ниси. мада можеш да будеш и онако, или само ОКЕЈ. навијаш за партизан ал напиши нормалан текст а кући кад дођеш напушавај се на теми вечити дерби на вукајлији, то је сва поента и то сам хтео да кажем
    све најбоље свима вама који засужујете, некима мало мање најбоље а многима нимало најбоље, поуу

15. Samo procitajte tekst te smajlovicke u vezi ombudsmana, uz to se setite da je najglasniji u toj hajci bio govno vucicevic i jasno ti je cija je podguzna muva smjalovicka a dovoljno govori i o politici kao novinama

16. Хистерија на друштвеним мрежама постепено јењава, чак и међу онима који су први лансирали сулуду причу да су министри жедни публицитета олако послали војни и медицински тим у смрт, само да би се појавили на телевизији.

Провироне плс

17. Pa i to pitanje "kakav je neko novinar" ne može biti konačno. Jer, svako novinarsko pisanije (naročito ono koje je vezano za politiku) ne može imati universal acclaim. Šta ikome znači dobar stil pisanja novinara kad on piše stvari koje se kose sa zdravim razumom. Što ja hoću reći, nekoga ko je istaknut kao novinar ćeš ceniti ili uvek negodovati ono o čemu on piše. Mada, naši novinari su toliko promenljivi da ni to više nije sigurno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.