Геј вакцине

1. Nisam čitao sve ovo ali ima logike ovo za vakcine definitivno.
    Naime pogledajte većinu gej populacije kod nas i primjetićete jednu stvar, više od 80% pedera ili je rođeno van granica ex yu ili vole da odu na putovanja po zapadu i tamo im vjerovatno daju tu vakcinu ili im sipaju vakcinu u piće dok putuju aviJonom pa ode čovjek normalan vrati se kao gej. Nisu to čista posla zato ja nikada neću vakcinisati djete i neću putovati bar dok se ne oženim i dobijem djecu.

2. а ја који се својим телом борим против свих болести

http://38.media.tumblr.com/6072690d212bbf2bef07648dc8a02101/tumblr_n7cy89HeMp1smcbm7o1_500.gif

3. Ja sam za te satanističke knjige. U svetovnoj državi svi imaju pravo da šire svoja religiozna ubeđenja. Satanisti su tamo priznata crkva, i ne žrtvuju decu. A osim toga, miilion puta više ljudi je stradalo na hrišćanskoj lomači nego u satanističkim obredima. Pravda za Lucifera.

Да знаш да и нисам никад нешто посебно истраживао о сатанизму. Знам само за уобичајене предрасуде. Само ми делује ненормално на први поглед. :)

4. @ Makaronac
    NISAM VAKCINISAN SORRY

5. Дај бре, какви сатанисти, шта вам је, нисам ни за цркве чисто да не дође до забуне. Све је то замлаћивање, увек неко има корист од тога, а будале гину због идеала.

6. http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/434862/Gvineja-Ubijeni-clanovi-tima-za-borbu-protiv-ebole

Ево шта се дешава у затуцаним и необразованим друштвима гдје преовладава параноја и теорије завјере и гдје се врачевима вјерује више него докторима. Па ми само нека наставимо да дајемо публицитет разним Мирољубима Петровићима, можда се онда и код нас за 20 година почну дешавати овакве ствари.

7. Аутобусе, зар стварно верујеш у тако нешто?

8. Мене само занима зашто не одустанеш коначно? Вратиш се после пар мјесеци и покушаш мало боље да тролујеш.

9. nisam vidio tijela, ne mogu da komentarišem

10. HAHAHAHAHAHAHAHAHA

11. Мени је искрено жао што су вам дупе померали предходних година, па сад кад год неко нешто објави, ви плачући кажете, мама, мама, он је трол, не бојте се децо, порасли сте, осамосталили се, па сад нећете насести на свако троловање. А ауторима који су вас довели у такво безизлазно психичко стање - СВАКА ЧАСТ!

12. Чуле, дете, мани спрдњу, где можемо да нађемо те твоје факцине, јербо мене сврби чмар и кад се чешем, мени је толико лепо да се осећам криво што имам осмех на лицу док то радим. Не бих да постанем педер, па да се факцинишем превентивно против педеризма (мада ћу наставити да се чешем).

13. više od 80% pedera ili je rođeno van granica ex yu ili vole da odu na putovanja po zapadu

Živa istina.
    Svi pederi teže evropskim vrednostima. Ima tu nešto.
    Ne sećam se da baš pederi gotive istok, Rusiju i sl.

Jedan frend, imao pičke u srednjoj, bio normala lik mada malo femi.
    Bio u Beču 5-6 godina, eno ga postao peder. A i ko klinja je odrastao u tom istom Beču.

Pa pogledaj onu Končitu. Nije odrasto u Kuršumliji sigurno.

14. Грањка, нећу ти рећи за твоје добро, а за твоје лоше имаш у сваком дому здравља, само тражи вакцину која није против туберколозе, него она друга, а даје се малој деци.

Царо, па Кончита је ГМО, то је човек који је направљен да буде такав, и после неко нек ми каже да медицина није напредовала, и да не ради све да се смањи људска популација. Што није победио Жељко Јоксимовић човек који се бори за патријахалну породицу, који не пушта педере да побеђују на тамо неким такмичењима само зато што су педери, небитно певање, и таква људина, такав домаћин није победио на Евровизији, зашто? Па зато што тамо могу да победе само неке Марије Шерифовић и Кончите. И зато што је певао Лане моје, и јасно асоцирао на љубав према жени, а не према мушкарцу, како они желе. Па Кончита је победила само зато да би људи мислили да је то кул и да би били такви. Па Боки 13, па мислим о чему ми причамо. Сад ће неко да каже, али то ништа не говори, то су њихова права, ња, ња, ња, ма немој, ако се они не боре за смањење светске популације, онда би укинули кондоме и уместо слагалице пуштали порниће. Толико за сад.

15. Нећеш да ми кажеш зато што хоћеш да постанем педер и да се смањи популација честитих Срба.

Кончита није ГМО, то је само дечко који је укапирао да циркузанти најбоље пролазе. Ја га ценим да уопште није педер, већ да је екстремни мушки шовиниста који се исмева женама и највероватније их бије и понижава. Ја не могу да замислим шта би Кончита и Боки 13 могли да раде осим да забављају нискообразоване људе. Замисли Боки 13 професор етике или биологије?

16. koliko znam Lane je muško ime

17. čekaj bre, mrzi me da čitam sve. koja to vakcina osim besežea? di-te-per?
    pa to smo i mi matori primali pre četres godina...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.