U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://i604.photobucket.com/albums/tt128/gaglianov/chuck-norris-approves.gif
Космопилита, овај дечко продаје приче о неким anti-der-pe вакцинама, али неће фукара да каже где има да се купе, да и ми вакцинишемо нашу децу на време! и себе, наравно.
Грањка, нећу ти рећи за твоје добро, а за твоје лоше имаш у сваком дому здравља, само тражи вакцину која није против туберколозе, него она друга, а даје се малој деци.
Царо, па Кончита је ГМО, то је човек који је направљен да буде такав, и после неко нек ми каже да медицина није напредовала, и да не ради све да се смањи људска популација. Што није победио Жељко Јоксимовић човек који се бори за патријахалну породицу, који не пушта педере да побеђују на тамо неким такмичењима само зато што су педери, небитно певање, и таква људина, такав домаћин није победио на Евровизији, зашто? Па зато што тамо могу да победе само неке Марије Шерифовић и Кончите. И зато што је певао Лане моје, и јасно асоцирао на љубав према жени, а не према мушкарцу, како они желе. Па Кончита је победила само зато да би људи мислили да је то кул и да би били такви. Па Боки 13, па мислим о чему ми причамо. Сад ће неко да каже, али то ништа не говори, то су њихова права, ња, ња, ња, ма немој, ако се они не боре за смањење светске популације, онда би укинули кондоме и уместо слагалице пуштали порниће. Толико за сад.
http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/288/9/3/maximum_trolling_by_rober_raik-d4cxm8k.png
zena sa bradom je manje gej od zeljka joksimovica
lik troluje ne provaljuje se uopšte svaka čast!
granjak koje si reči kucao u gugla pa ti ovo izbacilo? Kako je izgledala pretraga koja je dovela do ovoga gifa. Odbijam da poverujem da imaš kolekciju ovakvih stvarčica na kompu?(mada, ne bih bio ni iznenađen)
Odbijam da poverujem.
Kad Granjki napišeš granjak, to je kao u fazonu dobri smo.
De si brate Granjak, znamo se sto ljeta
Крпо, драго ми је што се интересујеш за перверзије, доста је оних ликова што се ложе на аниме, ред је мало да се то промени.
Него, нисам тражио ово, ето, потрефило се :)
Рандом гифови и слике... http://mememoir.net/hottest/page-ncu7n2
А конкретно на том сајту, ево овде је дупелизачки телетабис:
http://mememoir.net/ngavq3xy2/just-coming-to-the-realization-that-my-childhood-shows-were-all-f-ked-up
ПС. Иначе, не би поверовао какве све стварчице имам на компу.
Šta fali dobrom anilingusu?
Грањка, једноставно одбијам да поверујем да постоје такви људи попут тебе, надам се да те бар добро плаћају западни плаћеници, јер не могу да поверујем да неко тако смело уништава свој живот зарад тога што је будала. Надам се да си бар зарадио нешто од тога. Рекао сам ти где имаш да набавиш те вакцине. Не буди блесав и не одбијај да поверујеш у то, деца се сад вакцинишу и у 5 разреду, а 2 или чак 3 вакцине се добијају по рођењу. Та у 5 разреду је да појачају дозу ако ти се није примила она кад си био беба. Сад се ти сигурно питаш, а како ћеш имати децу ако будеш био педер, једноставно, лакше им је да потрују људе који имају пара са тим геј вакцинама, јер ће они имати пара да усвоје децу. Зашто Анђелина Жоли има 11-торо усвојене деце, једноставно, зато што је популарна и да би људи помислили да је то океј, и да би данас сутра и они усвојили и децу, а добро знамо да она има да л' једно ил' два које је лично родила. Тако да, то је смислен план који они већ годинама део по део примењују, и кад дође до завршног циља нико неће сконтати, већ ћеш вриштати име свог дечка и говорити дубље. А ја, и сви нормални људи који знају у чему је реч, ћемо се борити да вас излечимо и изведемо свет на прави пут.
Срби упамтите бугари вас мрзе и у вашем рату са турском били би на турској страни
el ina negde ANTIBUGARIN vakcina?
lik troluje ne provaljuje se uopšte svaka čast!
Природни таленат, ко Дејан Матић за пикадо.
Лане моје, средњи род. То лане, као то дете, то ждребе или било који било које друго младунче. Жељко Јоксимовић није победио зато што представља екстремну струју, тако да су умеренији међу њима одлучили да се ограде од скотоложника педофила. Зато се Жељко у ствари светио оном педеру, раскол је у питању. Очекивао сам да је Чуле бар обавештен о овоме, али видите докле то иде кад су и њега заварали.
Директоре, ја сам већ на овој теми поменуо да ће бити инекције од којих ти проради ген неког народа, врати се пар страница у назад па прочитај. Али за то антинацију, то још мислим да неће бити, мада могуће да ће то западни плаћеници да смисле како би нас уништили.
zamisli roknu nam madžarsku vakcinu
i u poslednje aktivnim svud isto
cara će popizdi
Стеване, очигледно је да ТИ ниси добро обавештен, јер очигледно је да не знаш ко је Жељко Јоксимовић, човек који има породицу, човек који јебе женско, не често, али јебе, човек који пева песме од којих жене зарумене, човек који води рачуна о свом изгледу само зато што жарко жели (хе, зато се и зове жељко, жељан је), да наставим, зато што жарко жели (притом не мислим на било ког Жарка као особу), да опет наставим, зато што жарко жели да победи на Евровизији и да пусти своју четничку браду, да каже, ха, најзад је победио прави мушкарац, цркните душмани, Србија се сагињати неће, и тад ће отпевати песму коју је спремио још давних дана, то јест' први пут кад је ишао на Евровизију, мислио је да ће одма успети да победи, али душмани су били сумњичави и мислили су да није стварно педер, мора да им је Јована, ал' небитно то, углавном, има нумеру коју чека да објави после победе на Евровизији, ја сам толико смео да ћу вам поделити само рефрен који гласи:
"Наше сене ће ходати по двору и плашити господу,
трују нам фауну и флору, трују нам и воду,
западни плаћеници и шпијуни смрдљиви,
нико неће жалити кад вас буду убили"
Мислим да вам је сад свима јасно који је Жељко уствари господин, а онај моменат кад је онако окарактерисао оног педера је био видно изнервиран, јер није очекивао да ће такво нешто да види и у Србији, очекивао је то у Европи и тад носи увек смокву са собом, јер је опште познато да смоква тера педере, али тад није имао смокву крај себе, па није знао како другачије да реагује. Толико о Жељку, иначе ово су све информације из прве руке.
Kurca bato, da nam je neko rekao pre 20 godina da ćemo imati svu ovu tehniku koja nas svaki dan okružuje, rekli bi smo mu nešto poput: "Matori, previše gledaš američke filmove".
Zbog toga odgovorno tvrdim da je nešto poput gej vakcine više nego moguće.
Замазали су ти очи, Чуле, у великој си заблуди... Време ће показати...
Цара, кад смо већ код тенихке, имао сам срећу да упознам човека који је добио део срушеног невидљивог америчког авиона, и он је тад нашао у њему неке чипове, наравно, морао је да их чува, јер је тад била фрка око тога, јер су људи буквално узели више делова од војске, наравно сачувао је те чипове, али не жели да се зна да су код њега, јер његов пријатељ који му је дао тај део је био опасно најебао од стране државне безбедности, а пошто државну безбедност и даље воде исти људи боље му је да ћути о томе бар још дужи низ година, а што се тиче чипова за њих је рекао да су они тек пре годину дана (сад, тад кад ми је рекао рекао је пре пар месеци) пуштени у продају за народ, тако да могу мислити каквом се све технологијом служе сад војске.