Prijava

http://art.ngfiles.com/images/234000/234271_poliip_injection-attack.png
Propagandni materijal iluminatorskih gej judeonacista. Decu svoju čuvajte!

http://th06.deviantart.net/images3/PRE/i/2004/102/f/f/neck_injection.jpg
U očima mu se vidi mržnja prema ženama, te ih u stilu Mengela pretvara u mlohave gej muškarce uz pomoć novog soja mutogena, a sve radi zatiranja pravih porodičnih vrednosti.

mlohave gej muškarce uz pomoć novog soja mutogena

hahahahahahaha

Decu nam upropastiše, sad nam i kompjutere uništavaju :(
http://i.imgur.com/U3x5CqJ.png

El radi ta Panda vakcina?

Čule je to već lepo elaborirao i nema se šta više dodati.
Čuvajte se.

Danas sam na ručku sedeo preko puta devojke koja se vratila sa nekim kašljem iz Afrike, držala neka predavanja par meseci tamo. Primiti vakcinu i postati gej ili umreti, broto, šta da roadim?

Danas sam na ručku sedeo preko puta devojke koja se vratila sa nekim kašljem iz Afrike, držala neka predavanja par meseci tamo. Primiti vakcinu i postati gej ili umreti, broto, šta da roadim?

То ти је оно као кад прађед Црногорац прича унуку како су их ухватили Турци, па рекли: Оли да да вас јебемо, или главе да вам сијечемо? А унук пита: Па што би? А прађед каже: А да чуј, што би... Све су нас поćeкли!

Jeban sam onda đuture, i metaforički i bukvalno :'(

Jebeš dupe, čuvaj glavu :)

Вакцину ни за живу главу!

Čule, ti me podsećaš na onog Crnogorca što je u Arabiji uhvatio bulu za dupe, pa ga izveli pred kadiju, i ovaj pita: Šta je ovaj radio? A ovi mu kažu: Uhvatio bulu za dupe. Vikne kadija: Hasaneeeeee!!! Ulazi Arapin tri sa tri, ko ormar, izvolite, presvetli kadijo. Kaže kadija: ovog ćeš za kaznu da jebeš ceo dan. Tu se Crnogorac zgrozi: A čast, a obraz, a ne, za živu glavu, glavu dajem, a čast ne dajem, a ovo-ono... U tom trenutku dovode nekog drugog lika. Pita kadija: Šta je uradio? Kažu mu: Psovao šeika. Kaže kadija: Hasane, ovom ćeš prvo da iščupaš jezik, pa da mu odsečeš glavu! Krene ovaj da kuka, kad uvode trećeg. Šta je ovaj uradio? Presvetli kadijo, psovao Allaha! Kaže kadija: E, Hasane, ovoga ćeš prvo da mučiš usijanim kleštima, pa da mu odsečeš jezik, pa uši, pa da mu izvadiš oči, pa onda odrežeš ruke i noge, pa da ga nabiješ na kolac. Ajd sad na izvršenje!
Uhvati Hasan svu trojicu da nosi na izvršenje, a Crnogorac ga pita stidljivo: Hasane... Da nisi zaboravio koga treba da jebeš?

Валдемар, очигледно ме не познајеш.

U pravu si. Ja sam samo hteo da ispričam vic.

caro siso
samobanovo si se
dotrčiš da primiš pedersku vakcinu

LOL
O
L

Jashta sam.
Šaljem PVT-e nekom autoru mr.Gnoy http://vukajlija.com/recnik/autori/19952 , tamo testiram gifove. Probio 10 postova.

Sad sam prešo na nekog lika http://vukajlija.com/recnik/autori/20906, njemu spamujem inbox lolo