Prijava

Neecola
ok, definicija je bila sarkasticna i prozivala je sve ljude koji sad znaju bolje da je trebalo uvesti ovog ili onog a apsolutno svako koga pitas ce ti reci sta je trebao da uradi na to se odnosila

poz

pre 4 godine

Ovo mi lik pisao, nishta mu neesam odgoworio

naslov: Neecola → re def radomir antic

reko ti

poz

treba ga jebati
puni inbox
beeevolu

Vanoli, who's a proponent of alternative medicine, recently spoke with Vice Italy's Matteo Lenardon about his ideals.

Лоооол

Чак су и тамо објавили, и ко после да не поверује да је истина, мени је само жао тог човека, јер ће ускоро да погине у саобраћајној несрећи под чудним околностима. Као и многе музичке звезде које су рекле НЕ западу.

Ne valja im ta vakcina, nas ko male špricavali više komada puta pa se ne propederisasmo, doduše ni ne jebemo, al opet.

Мистер, тад још није била толико унапређена, тад је вероватно служила да ти набије малер да не јебеш пуно у току живота, евентуално 2-3 пута, и то све са кондомом, јер неће хтети без кондома. Све су они смислили, не бој се ти ништа. Па сад има око 7 милијарди људи на планети, а они за 2050 предвиђају да ће бити само 9 милијарди, и сад нек ми неко каже да не планирају да трују народ, не могуће да од 7 милијарди за 35 година не дође бар још 4 милијарде, а они процењују само 2, размислите и о томе.

ад је вероватно служила да ти набије малер да не јебеш пуно у току живота, евентуално 2-3 пута, и то све са кондомом, јер неће хтети без кондома.

Vi'š ovo je živa istina, znao sam da postoji neki razlog za to, samo sam mislio da je zato što mnogo biram i mislim da su deca najgora moguća posledica seksa, ali ovo tvoje ima više smisla.
Al' da l' je bolje biti strejt i nejebati, ili primiti gej vakcinu i jebati i ili biti jeban, pitanje je sad.
Mislim imaju možda one i dobru stranu kad tako pogledaš...

Al' da l' je bolje biti strejt i nejebati, ili primiti gej vakcinu i jebati i ili biti jeban, pitanje je sad.

To je zaista dobro pitanje. Mislim da treba na desetak godina otići na robiju, bez prava na vikend i tako to, pa onda posle deset godina razmisliti o svim onim divnim stvarima koje su se desile.

Mislim imaju možda one i dobru stranu kad tako pogledaš...

Једина добра страна код геј вакцина, ако се може рећи да је то добра страна геј вакцина, је следећа. Од 100 случајева, бар 1 случај прими погрешну вакцину, значи мушкарац који прими вакцину која је намењена да изазове лезбејски поремећај код жена ће моћи да има сваку женску која је примила вакцину која изазива лезбејски поремећај, зашто? Па зато што њихов организам осети, тако могу да се преобрате из лезбејске сексуалне опредељености у ову нормалну, али проблем је што обично мушкарци који добију ту вакцину они не желе да остану на једној жени, па се неретко дешава да се те исте жене поново врате лезбејској сексуалној опредељености, јер се разочарају у мушки род. Тај мушкарац који прими ту вакцину не мора да буде згодан, или леп, ма чак ни да је добар у кревету, жене ће увек рећи да он има нешто у себи што их привлачи, е па то је та лезбо вакцина.
А она жена која прими геј вакцину ће имати исту моћ као и мушкарац који је примио лезбо вакцину, али нема шансе да се њих двоје икад смувају, јер су једно другоме непријатељи.
А они који не приме ни једну вакцину ће се увек међусобно проналазити, и стварати породице, чак постоје и случаји да се неком не прими вакцина, али то је врло мала вероватноћа, од њих 1000 само 6, али и тих 6 ће бити исто нормални као и они који нису примили никакву вакцину.

Па зато што њихов организам осети, тако могу да се преобрате из лезбејске сексуалне опредељености у ову нормалну

Dakle može se reći da takav čovek jebe pa preobraća?

To je zaista dobro pitanje. Mislim da treba na desetak godina otići na robiju, bez prava na vikend i tako to, pa onda posle deset godina razmisliti o svim onim divnim stvarima koje su se desile.

U pretera ga, jes da je put do spoznaje dug i bolan, naročito ako zapatiš hemoroide, al ko će se jebavat dvaes godina.

Dakle može se reći da takav čovek jebe pa preobraća?

Тако некако.

Ovom Čuletu treba slati granule za hranjenje trolova.

Имам само тибетанске мастифе, и не воле нешто грануле, боље купите оне саламе за псе, па пошаљите, не бих се бунио.

Ma koje vakcine... ja se plašim ovih gej bombi! http://www.b92.net/zivot/pop.php?yyyy=2013&mm=10&dd=12&nav_id=764531
Mislim, lep sam krh mlad dečko sa lepom maleckom oblom ekstremno seksi guzom + čmarć mi ekstremno tesan. Nije da se hvalim ili ne daj dobri bože reklamiram al se plašim da me neko ne iskoristi i opogani mi guzu. Iskreno ubio bi se da se to desi zato što sam ekstremno religiozan čovek. I volim vas ljudi no homo.

Имам само тибетанске мастифе, и не воле нешто грануле, боље купите оне саламе за псе, па пошаљите, не бих се бунио.

Ja sam jednom kupio salamu za mačke, logično mačkama, ali ne tibetanskim nego ovim našim običnim, nisu htele ni da pipnu. Ako je kvalitet salama za pse isti, a nema razloga sumnjati da jeste, onda bolje da ne. Drž se ti granula.
'E su cepeni kerovi? Nisu postali gej božemeprosti?

Мистер, не знам, ови моји су одушевљени том саламом. Нису геј, код мене ништа није геј!

http://rtv.rs/sr_lat/zivot/porodica/sve-manji-broj-vakcinisane-dece_548707.html
Најзад да нешто у овој Србији крене на боље, схватили су људи да то више не помаже. А кад порасту нек иду у војску тамо ће добити све стварно потребне вакцине, а не неке вакцине које ће их начинити припадником лгбт популације, немам ништа против лгбт популације, али они могу имати само усвојену децу, а Србија се тако неће спасти беле куге.

Sad će decu da vam otimaju, ako ih ne vakcinušu, plus novčana kazna od 150000. Je l' toliko jak pederski lobi u ovoj Srbiji?