Геј вакцине

1. Chule dostavlja informacije Miroljubu Petrovicu.

2. Прво се боду у главу и уста, а после се боду и у дупе. Ако то није педеризам, шта онда јесте?!

3. Ne zezajte chuleta. Ovo 37 u nadimku verovatno ne predstavlja godine ili godište.ako me razumete.

4. Puzl bi ispraznio pejntov brush tool dok bi cenzurisao chuleta.

5. Ovu temu shvatam ozbiljno. Što se mene tiče, od vukajlijaša spavao bih sa:

Njarijem - visok je, vitak i nosi kaput. Erudita je pravi i osećao bih se prosvećeno u njegovom naručju.

Keltom - jeste Bugarin, ali je inteligentan i zarađuje mnogo para.

Carom - voleo bih da me fistinguje u čmar onom manje funkcionalnom rukom. To mi deluje kao ekstremni vid seksa, kao kad Geri Oldmen treba da jebe onu ribu bez ruke u filmu "Romeo is bleeeing".

Žajkom - ne znam zašto, jednostavno sam ubeđen da Žica ima neke svoje kvalitete.

Stecanom - onaj njegov glas me zaista intrigira.

To je to ovako iz prve. Ako bude bilo potrebe, apdejtovaću listu.

Pozdrav svim ljudima dobre volje!

6. Пишао сам и срао у разним јавним и приватним клоњама, али никада нисам прочитао оглас где се хетеропарови траже по писоарима.

Verovatno zato što postoje odvojeni muški i ženski WC-i, u kojima je tabu ući u WC suprotnog pola, pa je zato džabe i ostavljati oglas za suprotni pol. Samo za isti, logično.

7. Ovu temu shvatam ozbiljno. Što se mene tiče, od vukajlijaša spavao bih sa:

Keltom

mwa :*

8. Dušo, znam da smo imali neke nesuglasice, ali izgleda da oboje volimo kad je naelektrisana atmosfera. ♥

Stavio bih i dragog Valdemara na listu, ali moja ljubav prema njemu je nekako platonska i još uvek nije u sferi fizičkog kontakta.

9. Ne zezajte chuleta. Ovo 37 u nadimku verovatno ne predstavlja godine ili godište.ako me razumete.

to predstavlja broj ulicnih tuca koje ima u svojim pesnicama

10. Pezose, s kojim vukajlijašima bi spavao u b0000ljo?

11. Зашто ме људи погрешно схватају? Па ваша будућа деца су у питању, зар не желите да имате унуке? Зашто се понашате као заморци, и дозвољавате да вас богаташи кроје како њима одговара? Зашто сте дозволили да на нама врше експерименте и пробавају разноразне вакцине? За пар година кад буде лежали у болничкој постељи и боловали од неке болести за коју ми данас не знамо, мислим да вам неће бити тако смешно. Пробудите се, данас нам трују децу са геј вакцинама, сутра ће да их трују са вакцинама да буду људождери, само да би смањили број људи на планети, они су сами себи довољни ми смо вишак. А они знају да ако се ми удружимо да нас не могу победити, баш зато и плаћају такве полтроне који ће да се спрдају са овако озбиљном темом. Уозбиљите се, џаба што вас плаћају, паре оду и дођу, мислите на вашу децу!

12. Зашто ме људи погрешно схватају? Па ваша будућа деца су у питању, зар не желите да имате унуке? Зашто се понашате као заморци, и дозвољавате да вас богаташи кроје како њима одговара? Зашто сте дозволили да на нама врше експерименте и пробавају разноразне вакцине? (VOLIM I UMEM BAS DOBRO DA POPUSIM KITU) За пар година кад буде лежали у болничкој постељи и боловали од неке болести за коју ми данас не знамо, мислим да вам неће бити тако смешно. Пробудите се, данас нам трују децу са геј вакцинама, сутра ће да их трују са вакцинама да буду људождери, само да би смањили број људи на планети, они су сами себи довољни ми смо вишак. А они знају да ако се ми удружимо да нас не могу победити, баш зато и плаћају такве полтроне који ће да се спрдају са овако озбиљном темом. Уозбиљите се, џаба што вас плаћају, паре оду и дођу, мислите на вашу децу!

Ehehehe...

13. оланик, наравно да може, ако може вијагра да ти подигне полни орган, онда може и вакцина да ти промени размишљања где да ставиш тај полни орган.

lolo
    vijagra samo stimulise
    a ta vakcina o kojoj ti govoris menja psihicki iz same srzi...najdublje u mozak zadire
    ako postoji,sa njom bi mogli da rade sta hoce,da kontrolisu neciji mozak ko komp
    moze se kontrolisati neciji mozak, subliminarno,al ovo ne bi bilo to,ovo bi bilo daljinski fazon

14. Ole, ovaj tvoj post bi bio mnogo genijalniji da si barem jednom napisao "ljuuuto". Mada, i ovako je shuper. ;)

15. Mi smo žgadija, ne shvatamo ozbiljnost teme :(

16. ljuto moze da se ubaci ispred svake recenice u tom postu xd

17. Оланик, зар ти стварно мислиш да људи нису усавршили контролисање туђег мозга? Човече, па где ти живиш. Западни плаћеници већ годинама контролишу наше мозгове, гласе се за кога они хоће, буквално те убеде да тај за кога гласаш је прави избор. Како народ може да гласа за Вучића у оноликом броју, ако је он издао кума, а код нас је кумство јаче него родбински односи. О чему ми причамо, па западни плаћеници од другог светског рата вршљају по нашем терену. Знам да има чак њих троје на Вукајлији, постављени су ту кад су сазнали да је Пантела поникао одавде, и препознали су потенцијал у овом сајту да контролишу шире народне масе. Не знам им никове, али знам да постоје, не би ме уопште изненадило да су се укључили у ову тему.

18. manje je zajebano naci nacin za citanje necijeg mozga na ekranu nego promeniti ga iz korena

19. Знам да има чак њих троје на Вукајлији

esu pederi?