Директоре, како нешто тако можеш да помислиш? Ајде, разумем да не верујете у то да те вакцине стварно постоје, ни Тесли нису веровали. Али да помислиш такву неку да не кажем будалаштину, стварно не разумем. Радије бих примио ту вакцину, него био западни плаћеник, јер за вакцину ће једном постојати против отров, ал' за издају само вешала.
Али та тројка је обучила још шест сталних чланова, њих не рачунам као плаћенике, јер раде то због те тројке.
Tri novopridosle kurave se jebale sa moderatorima i sad ih drze za jaja. Neka neko upuceniji u desavanja na sajtu otkrije identitete, unaprijed zahvalan.
Директоре, стварно није тема о њима. Имамо много гори проблем о коме треба да се разговара и пробуди свест.
Ледени, то ти мислиш, да га боли курац продао би Вукајлију западним плаћеницима, а није да није имао понуда.
Како би било супер да постоје такве вакцине... Дођеш код доктора, као:
- Добар дан, докторе, досадило ми да се ложим више на сисе, убризгајте ми једно дупло дупе.
- Може, може, дупло дупе, а са којим роком трајања?
- Па тако, једно годину и по.
- Мушко, женско?
- Па женско, госн докторе, нисам тражио геј инјекцију.
- А да, опростите... А да ли бисте још нешто? Имамо диван садо-мазо, свеж, тек стигао, а зоофилију нудимо гратис уз уз сваку трећу узету перверзију.
- Нека, овај пут ћу само дупе, дупло. И вероватно ће сутра доћи моја супруга, одлучио сам да је частим са пола године мазохизма и љубави према аналном сексу.
- О, биће нам драго, знате да сте Ви и Ваша породица увек радо виђени на нашој клиници...
Итд.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Директоре, не бих знао рећи каква им је сексуална опредељеност, али нису пријатељски настројени.
meni to jača teme od vakcina što te teraju da pušiš kurac
IMAŠ LI BAR NEKE NAZNAKE
KOLIKO IH JE VIŠE OD TROJE
ZA KOGA RADE
BILO ŠTA
čoveče, ako su stvarno među nama
to je tema
ovo je boza ostalo
Девет их има.
Chule.
Stvarno?
Ako primi neko 2 gej vakcine hoce li biti duplo veci peder ili ce se medjusobno ponistiti?
Мора ревакцинација, иначе буде геј годину две па опет оздрави.
To ne zvuci lose mozda ga i ja isprobam.
Девет их има.
Али та тројка је обучила још шест сталних чланова, њих не рачунам као плаћенике, јер раде то због те тројке.
Ледени, провери.
E ako u roku dok traje vakcina primis i u dupe onda se rok produzuje 5-10 godina, zavisi kolikoti se svidelo.
http://healthshack.files.wordpress.com/2010/12/rainbow-syringes.jpg
jesi ti u toj trojci?
Директоре, како нешто тако можеш да помислиш? Ајде, разумем да не верујете у то да те вакцине стварно постоје, ни Тесли нису веровали. Али да помислиш такву неку да не кажем будалаштину, стварно не разумем. Радије бих примио ту вакцину, него био западни плаћеник, јер за вакцину ће једном постојати против отров, ал' за издају само вешала.
Tri novopridosle kurave se jebale sa moderatorima i sad ih drze za jaja. Neka neko upuceniji u desavanja na sajtu otkrije identitete, unaprijed zahvalan.
Edit:
AHAHAHHAHAHAH
Ледени, тешко да ће то изаћи на видело, јер нажалост ни Кајзен не зна ко су, да он зна, он би их одма трајно бановао. Један од модова ради за њих.
a za šta zapad plaća ovu 3+6 grupu (a to li je smisao onog tvog 37, ti si taj koji če im smrsi konce)?
da klikću?
Mozda jesi nov al je vec trebalo da naucis da Kajzena boli kurac.
Директоре, стварно није тема о њима. Имамо много гори проблем о коме треба да се разговара и пробуди свест.
Ледени, то ти мислиш, да га боли курац продао би Вукајлију западним плаћеницима, а није да није имао понуда.
ČULE, NEMOJ SI PEDER
http://i.imgur.com/tX704XI.png
KOJI SU? KAZUJ
Kajzen cuva srpstvo dalekoistocnjackim imenom.
Како би било супер да постоје такве вакцине... Дођеш код доктора, као:
- Добар дан, докторе, досадило ми да се ложим више на сисе, убризгајте ми једно дупло дупе.
- Може, може, дупло дупе, а са којим роком трајања?
- Па тако, једно годину и по.
- Мушко, женско?
- Па женско, госн докторе, нисам тражио геј инјекцију.
- А да, опростите... А да ли бисте још нешто? Имамо диван садо-мазо, свеж, тек стигао, а зоофилију нудимо гратис уз уз сваку трећу узету перверзију.
- Нека, овај пут ћу само дупе, дупло. И вероватно ће сутра доћи моја супруга, одлучио сам да је частим са пола године мазохизма и љубави према аналном сексу.
- О, биће нам драго, знате да сте Ви и Ваша породица увек радо виђени на нашој клиници...
Итд.