Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Директоре, једноставно мислим да ниси спреман да сазнаш тако нешто.
Cekaj, ako postoje gei vakcine oda sigurno postoje i antigei vakcine sa antigeitjelima!
Валдерам, изненадићеш се кад кроз 10 година добијеш такав неки поклон.
А издајници и плаћеници су вероватно ови што највише бране српство, веру, традицију. То да се маскирају, да нико не посумња на њих. Ја да сам издајник, ја бих тако.
То би било позитивно изненађење, смучио сам се себи овако сав стрејт.
ih ko da ja ne znam sa kim sam u grupi
Валдемар, нису у праву, издајници данас не крију своје ставове, зато што многи мисле исто као ти, као они ће да се скривају иза лажног патриоте. Напротив, они отворено раде против народа, чак шта више и посмевају се. Сад сам свестан колико та тројка има утицај на вас, јер вас је убедила да мислите тачно онако како они желе, а да ви тога нисте ни свесни. Енглеска школа.
Пајо, наравно да постоје, али оне се не дају деци по рођењу, као и ове вакцине, ти да би добио антигеј вакцину мораш дебело да се помучиш и да имаш кеша, јер се запад побринуо да не буду лако доступне.
Pa onda je onda sasvim jednostavno: samo obratiti pažnju ko priča izdajničke stvari, i logično, on je u stvari izdajnik. A ne bi čovek pomislio da je tako jednostavno.
https://www.youtube.com/watch?v=HxYKAaQe2iQ
Валдемар, наравно да је једноставно, годинама су они припремали терен да се не би више крили, још пар година и то се неће сматрати издајом. Генијални умови раде на таквим стварима, штета, да своје знање употребе за паметније ствари свет би био боље место. Али не, они мисле да ће са геј вакцинама, убијању плодности код људи путем лекова, и ГМО храном смањити популацију, али верујте ми на реч, народ ће се побунити, а тад им ништа неће помоћи. На свету имала довољно места за сваког поједница, само проблем је што неки желе десет места.
Чуле и овакви као он се боје Новог светског поретка и верују у ове теорије завере зато што знају да за такве глупе људе нема места у Новом светском поретку.
Chule nije opasan, samo pokušava da istroluje valdeRama (hehe, kako dobra kamuflaža kao pogrešiš nadimak ili ubaciš neku grešku jer tako deluje uverljivo;)tako se ne provaljuje da si trol, uopšte ;)
Granjka je opasan po okolinu, on stvarno misli ono što napiše.
Dakle fali samo banetov post sa svinjom
За глупе и покварене људе, лопове, лажове и лупеже, највећу опасност представљају људи који мисле оно што говоре и говоре оно што мисле.
Грањка, мислим да трулекс није хтио да каже си опасан због саме чињенице да мислиш оно што напишеш, него због садржаја написаног.
uf, ovo ti nije najsrećnija opcija...
Ма знам се шта је у питању. То све ти геј педерски хомосексуалци који су се инфилтриртали међу докторима да раде страшне ствари. Ништа им није свето па чак ни деца. Мистерија решена, затварај тему.
КОЈ НОВИ СВЕЦКИ ПОРЕДАК?
Pricao sam u rl.nekim ljudima da se po internetima na nekom forumu izvesni lik (granjka) stalno hvali kako se izdrkava nad građanima jer je navodno šalterski radnik pa je tako u mogućnosti.vraća ih po sto puta, zajebava ih,a ako tip dođe u pink dzemperu sledi mu najveća tortura i cimanje od šaltera na šalter.
Bili su zgranuti. Neki su rekli da bi takvu osobu trebalo zgaziti od batina (granjku, ne ovog u pink jempiru), neki su psovali ali svi su bili besni iako ta priča možda i nije tačna.možda taj granjka i ne radi na šalteru. Toliko ljude pogađa nepravda, makar i virtuelna. E da, lopov i lupez je ista stvar, edituj.
Pa jebi ga, koliko moram biti zatucan da mislim da neko stvarno misli tako :) Nego volim ove trol teme, pametnijih se stvari načitaš na njima nego na ozbiljnim.
izašla mi neka bubuljica u uvu, baš me nervira...