Prijava

А чича Дражу? Иако су сви Срби били уз њега, док није дошао западни плаћенички масон, он је био херој, одједном је постао издајник и сви су то радо прихватили зарад пара. Ђубрад.

Нећемо да их убијамо, ваљда смо довољно суптилности стекли да их једноставно заборавимо.

Ма вешала, лакше ћу то заборавити.

Рекох ја, а ви сте се смејали.

ti džabe objavljuješ čule
nema bodova za vukajliju

Ima, pod OSTALO, 0,5 bodova.

Директоре, не радим ја за њих, нити за било коју другу политичку партију, већ радим за нашу земљу, али то је много тајнија операција, не бих да износим ко нас финансира, али то су људи који су радили све и свашта, и најзад им је дошло у главу да од тих пара које су стекли на разне начине могу да изведу Србију на прави пут. Рекао сам ти већ да се може рећи да сам предузетник. А не знам да ли сте информисани о томе шта им значе бодови, или не, ако нисте, могу да вам укратко објасним.

ajd
al molim te
ukratko

Имају месечну квоту коју морају да испуне.
Подељени су на више класа.
Ако неко не испуни квоту, одма постаје почетничка класа, а то значи, отказ са посла који му је странка обезбедила, и поновно лепљење плаката.
Ако неко испуни квоту, остаје на позицији на којој је био, али ако освоји нове додатне поене иде позицију више.
Највиша позиција коју могу да освоје ботови је заменик директора у некој фирми, и покрајински председник странке.

čija je 'rana?
strančina ili pojedinčeva?

Ако неко испуни квоту, остаје на позицији на којој је био

postani EA i ostani na toj poziciji iz mjeseca u mjesec

ko prvi popuni internet
postaje vučić

Директоре, с' обзиром да им је странка обезбедила посао, контам да је појединчева, хаха. Али чуо сам да добијају сендвиче кад иду на разноразне митинге.

kolke su im plate, prosečno
i je li dopušteno prcanje u okviru kolektiva

Упознао сам пар тих напредњачица, како се већ каже, веруј ми од њих 20 колико сам их упознао, отресао бих само једну, тако да контам да њу прца неки мало напреднији напредњак.
А што се тиче плата, све су то озбиљне фирме, са лепим платама, и ту су минималне плате 40 хиљада, ако је неко баш сировина, а хоће да помогне странци, онда га стављају на неке физичке послове, али где је сатница око 3 евра.

je li dopušteno prcanje u okviru kolektiva

Упознао сам пар тих напредњачица, како се већ каже, веруј ми од њих 20 колико сам их упознао, отресао бих само једну, тако да контам да њу прца неки мало напреднији напредњак.

Odao si se ovim, znao sam.

E, ja pre neki dan bio kod Zorana Živkovića, da se pohvalim.
A i onaj Zoran Stefanović je dobar, to mi saradnik iz Rastka.
Da se pohvalim :)

Pre desetak godina ja prekopam pola Srbije da nađem Zoranovu adresu (mejl) i poručim od njega onaj CD Polarisa. Čovek mi da broj telefona da se čujemo i ja mu kažem da taj CD želim još otkad je objavljen ali tad nisam imao para, a bio ograničen tiraž i da mi pošalje. On me čovek 'ladno pita "Što ne skineš sa neta kao i ostali?" - ja odgovorim da baš želim original i on mi pošalje. Mislim da se čudom čudio koji sam ja fanatik :)

Ćurčića sam jako voleo i Belču, Anđelković je pisao dobre lake priče, Panić ima onu Regatu Plerus, ali Skrobonja je poseban.

Odao si se ovim, znao sam.

Шта си знао?