Prijava

Inače, vojna parado, ja te podržavam, pozdrav tebi i tvojima, ne daj da te obeshrabre i unazade oni koji te ne podržavaju, pozdrav tebi i tvojima. Jel znaš Stipu Bilića? On služio u jenea sa mnom na trocjevcu. pozdrav tebi i Stipinima.

ВОЈНА ПАРАДА МОЈ ДОБАР ДРУГ!
(Надам се да ово није неки препаменти пост. Ако јесте, извините!)

PARADO PEDERU
PARADO PEDERU

E, jeste vidli koja je onaj MUP ministar slina? Peder pederski. Kad su oni potpisi bez sadržaja stavljani svi se rukuju samo sa predsjednicima, samo slinara sa Vučićem.

Brate, nisam ti ja kriv što ne poznaješ dovoljno reči, pa i najobičniju priču u kojoj su upotrebljene dve strane reči smatraš za visoko intelektualnu, a rečenicu dužu od pet reči ne možeš da ispratiš. Ako si mlad, nastavi školovanje, ako nisi, idi na narodni univerzitet. Ako ništa od toga, ćuti i ne hvali se time što si priprost.

Naravno opet moras da kenjas, ali necu da se spustam na tvoj nivo.

Nagruvajte mi muda smaraci.

СМАРАЧИ, ПОСТУЈТЕ У СВОЈА ЧЕТИРИ ЗИДА!

Naravno opet moras da kenjas, ali necu da se spustam na tvoj nivo.

Ajd onda zaobiđi, ako nećeš da se spuštaš. Ja ne idem okolo i ne komentarišem tebe, nemoj ni ti mene. Nastavi da postojiš bez čitanja mojih postova, i tako to.

Caro, mi autonomaši čekamo tekmu sa mađarima da ubacimo gusana sa zastavom vojvodine loool

prvo, kizo hvala za zelje i za paradu pozdrav tebi i tvojima i sve najbolje u daljem zivotu i radu.

valdemare kazes da ne ides okolo. koliko ti daleko ides okolo inace, i, kada resis da ides okolo (ako se to uopste dogadja) koliko ti okolo odes u principu?

ne moras de citiras, mozes da mi odgovoris svojim recima.

Ovde na Vukajliji idem po forumu, npr, od teme do teme. Inače uglavnom kad negde odem, to je Obrenovac i okolina, Beograd i okolina, odem do Novog Sada, Kruševca, Srebrenice, Herceg Novog, uglavnom na tim potezima. Odem povremeno i negde drugde. Valjevo, Osečina, tako nešto.

kazes obrenovac i okolina, hajde da se osvrnemo na to. ako je obrenovac okolina beograda da li je i okolina obrenovca okolina beograda? da li moze okolina da ima svoju okolinu?

sta se radi u osecini? pozdravi sebe i svoje

Ал како су добро измиксовали наши ону параду у Москви из 1945. Тачно осетиш да је оно огромна сила, не могу само да нађем тај снимак, ваљда ће бити кад окачи неко снимак са РТС-а.

ako je obrenovac okolina beograda da li je i okolina obrenovca okolina beograda?

Nije cela, ima deo prema Šapcu i Valjevu,i preko Save, Jakovo, Boljevci, Progar (a i to mu je kao okolina Beograda, al ne vidim ništa zajedničko).

Ал како су добро измиксовали наши ону параду у Москви из 1945. Тачно осетиш да је оно огромна сила, не могу само да нађем тај снимак, ваљда ће бити кад окачи неко снимак са РТС-а.

Kaže jedan danas na Studiju B da je paradirati pred Rusima isto što i praviti vatromet pred Kinezima. Al ajd, namera je važna.

SAMO NAPRED PARADO !!!!