Pljunite po reprezentaciji! - POTPUNA REFORMA TEME- PROČITAJTE PRVI POST

1. Deca nam se drogiradu, po gradu hodu, pušu skankove, roditelji pušu cigare, kondome našli u Brčko, našli vagu, Viskoza propala 10.000 radnika radilo sad pokrali i kablove, kako onda da imamo jaku reprezentaciju, ne može.

2. Tolle ciao tolle ciao o partiđano me voj kontigo

3. https://c1.staticflickr.com/9/8087/8574779652_55f45e642e_z.jpg
    izašao sam na teren sa najboljim namerama
    a oni počeli da nam oduzimaju loptu

4. Jebem im majku svi invalidi ko Luka Jovic.

5. Не позивам на насиље, само констатујем да смо много наивни.

More ja pozivam na nasilje. Nasilje bre šćeri im jebem mrtve u pičku. Svako po motku govnjivu! Sašo Ilić za kapitena!

6. Barem ce otici Tole smrad.

7. Rasni
    Barem ce otici Tole smrad.

Uf baš se potreso

8. Sramota!
    http://thepremierleagueowl.com/wp-content/uploads/2012/06/Branislav-Ivanovic.jpg
    ja izašo da igram fudbal
    kad odjedno izleti erikson i krene da dribla,sramota!

9. Ako ne ode polomiti ga samo tako. Ne samo njega, sve iz saveza.

10. to govorimo zadnih deceniju godina

11. Ало, стали смо с пљувањем?

12. Bićemo srećni kad sjebemo grke paraplegičare u prijateljskoj.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.