Prijava

pola mu se prasta... Zelim ovom prilikom da sam sebi opalim kontru, te da priznam da uopste nisam bio u pravu kada sam bio protiv dnevnog ogranicenja. Sto vise provodim vremena ovde, sve mi je jasnije da ovako vise ne moze. Kao sto mnogi rekose, gomila definicija ostaje totalno neprimecena, zatpana svakojakim djubretom. Takodje, kgigor je lepo primetio da treba nesto da se menja kada se gledaju necije definicije, jer i ja retko pogledam neku posle druge strane. Mislim da bi trebala da postoji i treca opcija, koja ce ih rasporedjivati po metodu slucajnog izbora . Isto tako, po meni najpametnije bi bilo da ne vidimo koliko ima glasova koja definicija sve dok i mi ne glasamo, da bismo malo pazljivije citali i razmislili o njima, a ne da bude: ha ovaj ima 5 pluseva i 10 minuseva- palac dole

Aj' da ponovim, meni je ogranicenje bilo odlicno. Znam da je Kaizen hteo da ostavi moderatorima brigu o spamerima, ali sta sa onim ljudima koji imaju "djene-djene" (u najboljem slucaju) definicije, a naspamuju ih 10 na dan? Ne postoji razlog za brisanje, i sta se desava? Sajt se puni prosecnim (u najboljem slucaju) definicijama.

Moderatora sad ima suviše malo da bi se sredili spameri. Nekako se čine razređeni.

ziveo govornik
glas "za"

ne vredi, preterase ga stvarno, a ban od 15 minuta je smesan. namerno sam trazio da me banuju pre neki dan, cisto da skoknem po cigare

Spameri udaraju vrlo često. A ovi što dolaze samo zbog četa, ajde, ali što vređaju druge članove sa definicijama, pa zaslužuju da budu silovani motornom testerom.

Jeste, ali jebi ga, brate. Rek'o ćale da je to tehnički problem koji treba rešiti. Na nama je da sedimo i čekamo.

i cet bi mogao da se ogranici, npr da tek posle nedelju dana nakon registrovanja mozete da ucestvujete

Dajem saglasnost za ogranicenje broja definicija, i za pluseve i minuseve.

ok. primljeno k znanju. razmišljam. ko god da je za vraćanje ograničenja neka se ovde oglasi pa da budem siguran da većina to želi.

EDIT: sa ovim ostalim se slažem i biće realizovano samo ne pitajte kada.

TRI POSTA ISTOVREMENO!!!

Slazem se i sa Jecom, za chat

kaizene, a ostali predlozi?

pročitaj moj EDIT

novi EDIT: hvala na predlozima 2pan

kaizene, koji edit, ne razumem na sta mislis