Prijava

fala ćika kaizen

Ma opušteno. Sajt je tokom leta porastao što je dobro, ali treba napraviti veliko spremanje špajza, uvek se nataloži svašta pa i smeće.
Obzirom da je sajt porastao tereba mu i više čuvara javnog reda i mira i neka pravila jer ima puno padobranaca koji ne kapiraju o čemu se zapravo ovde radi pa dozvoljavaju sebi kojekakvo kenjanje (i meni se omakne) bez mere i ukusa.
Slažem se da svi članovi treba da budu kritični kako prema drugim članovima tako i prema sebi.
Primetila sam da su se moderatori malo uspavali, ali bože moj i oni su ljudi, možda im je profunkcionisao život, ne zamerite im.
Takogje sam primetila masu duplih naloga, što je krajnje nepotrebno i bezveze ali neki ljudi jednostavno vole da se samozavaravaju.

Ja sam optimista, tako da verujem da ćemo u skorije vreme zajedničkim trudom poboljšati kvalitet sajta i ispraviti nedostatke.

niko od modova nije napustio sajt. svi su tu ako ne svaki dan po par sati i više, a onda svaki drugi sigurno. to što se ne eksponiraju već tiho rade posao je druga stvar :D

iskreno, ja sam protiv uvođenja zabrane za čet pošto je čet kao takav početna stanica za većinu članova. tu se prvo odomaće pa krenu aktivno da definišu. takođe prisutno je i očigledno međusobno podržavanje onih "na četu" i analogno "hetovanje" onih koji tu nisu.

možda da ostane ovako za sada ili da ta stopa bude +5 ili tako nešto... 50 je mnooooogoooo...

samo predlažem :)

пошто су ме неки поменули:
Људи, неко можда има испитни рок. Није вам то можда пало на памет? :)
А да ме је сајт сморио, онакво "дно дна" наравно да ће ме сморити. Сад видим да се уводе квалитетне промене па ћу мало чешће да свраћам, мада сам се упознала са већином људи које сам готивила те ме сајт више не вуче толико... кад можеш уживака да блејиш с тим људима, није то више то... пробајте, па ћете видети! :) А јутрос сам незванично дала услов за четврту. Укратко, што би рекао Сурови, "задовољан сам". :)

Друго, нисам већ неко време модератор, па нема основа да ми ико замера да сам "запустила" било шта. :) Имам право, као и сваки други члан, да се појавим кад хоћу, а и да се не појављујем, ако имам друга посла, што је тренутно случај. Тренутно ми је примарни циљ да заредим по парохији и издивљам по клубовима! Поздрав свима! :)

Cet ne bi smeo da bude pocetna stanica za vecinu clanova, surovi, ne slazem se sa tobom

Realizovao sam sve što sam najavio.

vratio sam ograničenje definicija (5 u toku dana) povećao sam broj moderatora
zabranio sam učestvovanja na četu onima kojima je popularnost ispod +50. uveo sam "Nekvalitetno" kao razlog za brisanje definicija. Moderatori imaju pravo da obrišu svaku glupu definiciju iako ne krši ostala pravila. Šta je nekvalitetno a šta nije, je na subjektivnoj oceni moderatora.

1 lose
2 dobro
3 lose
4 lose

1.odlično
2.dobro
3.dobro
4.dobro

@cyklon :

Kratko i jasno...

1.odlično
2.odlično
3.odlično
4.dobro

ovo oko četa nije savšrno rešenje... treba ciljati da u budućnosti budu barem dve sobe. jedna za ove preko neke kvote, a druga za sve. kao i privatne sobe. znam da je trenutno nerealno to tražiti sada, ali čisto da napomenem da bi valjalo...

Ne svidja mi se ogranicenje za chat, al' dobro.

Meni se to najviše sviđa...Nema onih zalutalih sa Krstarica,razarača i ostalih jebača... :-)))

al nema ni onih novih koji to nisu, a možda bi četovali...

po meni kvota +5 je sasvim dovoljna. ovi spameri ni to ne mogu da pređu...

@ Surovi
......"ovo oko četa nije savšrno rešenje... treba ciljati da u budućnosti budu barem dve sobe. jedna za ove preko neke kvote, a druga za sve. kao i privatne sobe. znam da je trenutno nerealno to tražiti sada, ali čisto da napomenem da bi valjalo..."....
.
.
Jedna od stvari koja će itekako doprineti poboljšanju Vukajlije.
Pozdravljam

ovo 3 je gloopo jer ja onda ne mogu mojim duplim nalozima da cetujem :)))))))))

Hoćeš da nam odaš tajnoo koji su tvoji doopli nalozi?

:pravi licemerno-naivan smešak:

svi mi moramo da imamo barem jedan i imamo pravo da budu tajni ;)