Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
реме
смарко
kajtez i dušan1001!
reme HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH PLAČEM
sasam sazno da nisam najduhovitiji
ako cemo realno pazl
Kajtez ima fore u kontinuitetu.
KBO jebe bez pitanja!
Jericho i KBO se jebu kurcem u dupe
Kizo i pezos.
Jebač je najiritantniji ubjedljivo.
Da iskoristim, pošto nema teme i za to.
Сад ће да испадне да развлачим, али морам. Има много генијалних чланова сајта, али нико није толико духовит колико га чини екипа око њега.
Нпр. шта би Видра без Марка... овај Јебача... овај Марка... овај... Јепсе, Бач, са овим мењањем надимака.
За Кајтеза, тј. Пају Дачка се слажем исто као и за КБО.
Дефиниције, коментари дефки, поостера и реакција: Бата Гуги и луда дружина (Чеги, Клиник, Дутјас...), Флипс, Проф, Сејо, Џони, Брус, Кајтез, Асат, Главни... Панинаро и Бач кад су у елементу пишу одличне дефиниције.
Шизења: Олланик (идејни творац), Данкан, Цара (зашто сам убеђен да је ово Данканов дупли), Роки, Тибор, Оц Јоил и незаобилазни зачин сваког шизења: Расни.
Вукајлијашице: Све у пакету јербо су реткос' па су нам онако ђутуре од велике драгоцености. (#КОИВРЛДПИСМОМЕНАТЈЕБОТЕ)
Остатак форума: Проф, Радјард, Лукс, Псето, Боксер...
meni su kuplung i black stig dobri momci
UŽIVO žajk i pseto jerbu kevu
о животе курво опет си им прднула у њедра
LOL
u smislu "hehe, baš smiješno", a ne da mi je LOL duhovit
doduše, jeste
Mixed feelings :)
Svako kod koga ova tema nije izazvala preznojavanja usled naleta srama, treba da pošalje Tuferu pvt sa pozivom na kafu i partiju razgovora na temu prijateljstva.
Ja sam post ostavio samo da vas podsetim da sam tu na sajtu da bi me pomenuo jos neko xd
Duh iz lampu.