Šta mislite o osobi iznad vas? 2

1. Jana se ipak drži one dobre, klasične Jedan u Jednu :)))

2. pedja zna za sta se ja drzim :))))

3. Jana je stabilna osoba, uvek se lepo pridrži, nema šanse da "padne" :)))

4. pridrazinjo voli kad ga drze :))))

5. da, pridržinjo voli da mu pridrže

6. janaveće kad god su na tanjiru dva parčeta torte, ona uzme veće.

7. Surovi samo surovo zna da oriba kupatilo i nista vise.

8. Ma perverznjakinja jedna... mnogi bi se muškarci postideli pred njenom prljavom maštom... :)

9. супер. Асоцира ме по аватару и у ставу на Тонија

10. Mislim da me je konačno zapamtio. Sad sam gotova :)))

11. Мислим да не знам ко је то :D

12. Hahahahahahahaha
    Mislim da ponekad tu i tamo debelo slaže :D

13. Filozof, omfg :prevrt očima: :)

14. eugleni kažu drugarice kako je surova, ali iskrena. to vole i ne vole kod nje, tako joj kažu. :D

15. Trltrl je mala slatka lujkica :)

16. JTU pretpostavljam da si mislio na Garija, osim ako nije neka fora u pitanju... :)
    Euglena?
    Ariel, morska sirena... lepa, a... zelena... :)

17. euglena nije laka riba, a voli se šali na svoj račun kao da jeste (šatro) :)))

18. Ming je serious dude, ali se slatko igra. Trltrl je ova kornjača što golica prst, zagolica pa se nasmeje :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.