Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
veseo :)
dobrica!
@bane, ma kul :))
@majav :DD
alegro
..da nije girl?
Супер!!!! Врло пријатна и културна особа.
sve hoce da zna :D, nije bre! jel ovo neka zavera protiv mene ... xD
EDIT: dok sam pisao bilo za cristinu..
@vule: prepotentan, samo tako nastavi!
hehehe..
kao i obicno, cool
pali se na nastavnicu engleskog
ааааааааа није тачно...... хехе
фин аватар
kul x)
sta alegro? :)
ima liceknjigu, a nema sliku
mislim da navija za Chelsea,a to nije ni malo dobro ... buuuuuuuu
ne,a? :)... e pa mislim da ide po teretani i davi ljude kako treba da vezbaju a njih to ne interesuje i jedva cekaju da on ode! :) i smeju mu se iza ledja, a on stalno improvizuje nove vezbe tipa postavi teg na samo jednoj strani sipke pa balansira i kad pozdravlja ljude uzvikne njihovo ime daq cela teretana odjekuje i svi se okrenu i onda mu puste JK u teretani za koju je on platio svojim parama i kaze da hoce house, a vlasnik prevrne ocima i unini mu po volji jer ipak je on to platio svojim parama, stalno ispod oka gleda svoje izdepilirane kolege i ogovara ih iza ledja sa svojom neizdepiliranim drugovima. e pa imam vest za tebe... tvoji drugovi su izdepilirani!
jedva ceka da ga neko pita za misljenje onda taj neko najebe po svim tackama optuznice...
hladan covek :) samo prevodim nick, nismo imali kontakata, pa ne mogu da sudim :)
@chelsea: imam ja i sliku :))
sta trazi u 5 sati ujutru na vukajliji?
@Cold man: xD
Navija za Liverpul, provereno.
fenomenalne definicije! svaki put me odusevi! nije ulizivanje, bas sam objektivna :)
@chelsea: ako ti kazem, moracu da te ubijem xD
ocu da vidim sliku :)
originalan nik:)
mnogo oce..
@edit.undo: hipoteticko pitanje je bilo..:)