Питање аутор - одговор модератор

1. Zaboravio si najvažnijeg truće!

Добро, то за најважнијег је зицер: Уррад је Расим, нема дилеме.

2. necu da pominjem vise ove sujetne sto pojma nemaju kako da budu autoritet nego udaraju ko mutav na vrata.

brus je recimo dobar primer kako moderator treba da funkcionise sa clanovima, i kako se drzi autoritet.

3. - Sto pobanova onolike ljude?
    - Nisam ja nikog banovao!
    - Dal nije drekavac moderatoru!?

4. Ја би да кажем једно.
    УА НОВИ МОДЕРАТОРИ, СЛИКА СТЕ ПРОПАДАЊА САЈТА.
    ПРАВДА ЗА КЕЛТА, СЛОБОДА ЗА РАСНОГ (ОВО НИЈЕ ЗБОГ ТОГА ШТО МУ ДУГУЈЕМ ЦЕНЕРА ЛОЛО).

5. a ja bi da kazem, ciklone i natnat, ispadnite casni ljudi i razmodujte se, napravite mesto nekom novom da se isproba jer ne umete. agilni, ti kako oces, ako mislis da su ovo dvoje u pravu razmoduj se i ti, nemoj samo da prdis.

6. Р Е В О Л У Ц И Ј А

7. srbinadanas.net razotkriva dobro skrivanu tajnu! Zašto je Rasni banovan!?!?!
    Zbog ovoga:
    https://imagizer.imageshack.us/v2/466x434q90/673/yjJqXs.jpg

8. Kelte, ja te nisam banovao, nisam bio tu u tom periodu kada se to desilo, čisto na početku da ti kažem.

Najbitnije, nemoj ti, molim te da mi pričaš nešto o moderisanju i nemoj da mi morališeš bilo šta. Uvek si bio kontraš, uvek si se mešao u tuđe odluke, poništavao ih svojim postupcima i glumio Velikog Štrumfa. Uvek si voleo da ističeš da si ti bolji od nas i da nam kljucaš nad glavama. Najbitniji posao na sajtu nisi radio: čitanje, ocenjivanje, brisanje, editovanje, već su uvek bio unutrašnja kontrola, lik koji dođe i kaže "ne, ne - ne može to tako, već ovako kako ja mislim da trea".

Kada već potenciraš moj prvi razmod, on je bio zbog toga što sam se pokačio sa sevastom, koji je dolazio sa tušta i tma naloga i smarao, ne samo mene već gomilu njih. Koliko ste samo ti i tadašnja garnitura modova "lečili" sevasta, socijalizovali ga i opraštali mu ekscese? Nemoj mi ti govoriti o tome kako ste sakatili ljude po sajtu zbog šatro spema?

Kada sam pitao nešto na temi oko jedne obrisane defke (koja je neopravdano obrisana i posle vraćena od strane malog prsta) i kada sam se upustio u raspravu sa Cipljenok (koja ju je obrisala), mali prst me je banovao iako sam ja bio u pravu. Što tada neko od vas nije smanjio ili ukinuo ban? Ali, ja nisam dolazio sa duplih i tražio pravdu, Ban je ban, i da je bio mesec dana odradio bih ga, uvek je tu bio rezervni nalog za ubijanje vremena.

Nikada ne bih voleo da te upoznam, celte, jer te smatram dvoličnom, prepotentnom osobom, punom sebe, koja misli da je na vrhu sveta. Ovo što ti nama, kao, udaraš packe je tvoje pravo, ja te ne bih banovao zbog ovog tvog smaranja, ali smatram to ljigavim potezom da se dodvoriš ljudima.

Lepo sam napisao zašto su ljudi banovani, ti banovi su opravdani. Onog dana kada Kaizen dođe i kaže "šta je bilo - bilo je; od sada morate biti popustljiviji i liberalniji - tačka", od tog trenutka ću prihvatiti takva pravila.

A, ti celte, da ti je zaista stalo do sajta, je trebalo da cimaš Kaizena dok si bio mod da dođe i da napravi korenite promene, jer cela ova gužva i teška atmosfera su posledica učmalosti sajta i predugog nemenjanja ičega.

9. znam da nisi ti.

a ovo:

Uvek si voleo da ističeš da si ti bolji od nas i da nam kljucaš nad glavama. Najbitniji posao na sajtu nisi radio: čitanje, ocenjivanje, brisanje, editovanje, već su uvek bio unutrašnja kontrola, lik koji dođe i kaže "ne, ne - ne može to tako, već ovako kako ja mislim da trea".

tebi najvise smeta jer sam se tebi najvise bunio, a sujeta radi.

10. Ne, nije sujeta, jer je činjenica da si uvek glumio unutrašnju kontrolu. Nije meni najviše smetalo, već sam se ja najviše bunio, bio najglasniji. Bili su pametni drugi što su ćutali.

11. Uostalom, ti mi pričaš o sujeti, ti što si od razmoda radio samo jedno - blatio nas, ali onako uvijeno, politički korektno. Jesam li ja to radio kada sam bio razmodovan? Nisam. Da Kaizenu nisam napisao "ako ti se ne sviđa kako radim moderatorski posao, ti me razmoduj", ja ne bih bio razmodovan. Da sam ćutao i iskulirao, stvari bi bile drugačije. E, zato sam ćutao posle toga, sem u retkim prilikama kada se baš preterivalo. Tebi nisam hteo, niti ću da ćutim, jer mi strašno idu na živce takvi ljudi kao što si ti.

12. ...i sve je to razlog zasto ne mozes da budes dobar moderator.

13. ja i dalje cekam link tih komentara boksere

14. kelte ne ulizuj se popularima. bio si govno od moderatora, ne moraš biti govno i kao šegrt.
    mada, i ja bih isti bio. da se ne lažemo.

15. Jebo te Rus. Za takve gluposti se ne banuje. A i lik je toliko loš da ne zna ni da smara ljude kako treba. Lako ga je ignorisati.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.