Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Daj neki hint, Enemy.
Па неко ми мако штиклу с дефиниције "андрићке", мучки, с леђа, без објаве рата, под окриљем ноћи.
Шалим се, вероватно грешка, ал оно, КРИВО МИ БРЕ!
Verovatno. Ispravka sledi.
hoće li mi neko odbanovati nepravedno banovan dupli nalog?
Verovatno. Ispravka sledi.
vidi hogare, uobičajan termin je moralna vertikala. ''verovatno. ispravka sledi.'' je moralna horizontala.
to je ono kada Riha da minus.
Ja sam obecao da cu regulisati ovo za Andricke, nisam zaboravio!
Agi pvt
odaberi mu definciju.
hoće li meni neko odbanovati nepravilno trajnovan dupli nalog ili moram da koristim vulgarnosti sa ciljem dizvrijeđam ove prostitutke što su se nakotile po sajtu?
Izvređaj Riha ti to umeš ti si 'ejter
А извињавам се онда, нисам то тако схватијо. Можете да уклоните ово сад, да Риха не плаче, дозвољавам!
znam da sam u manjini ali isto tako znam da Riha ima divno srce. Riho :*
Dobro je da si pani presha na Rihinu stranu malo sam se osjećao prljavo...
tačno ću jednom doći na vos, da vas upoznam
baš ste onako raja, baš onako, kako da kažem likovi i pravi gracki mangupi
Dođi slobodno, vodićemo te i u zoo vrt i u bioskop, ima svašta u Beogradu.
nije to nista sto sapun ne pere, deky. pazio sam. ovim putem se jos jednom izvinjavam dankanu zbog njegove nezeljene trudnoce :(
Drugo, ja sam pre sedam dana rekao da ću NG da dočekam na sajtu jer nemam gde, a moderator me banuje 2 dana pred novu godinu. Ako moderator ne uvaži ovu moju žalbu, ja mu predlažem da me odbanuje 31. I banuje me 1. Na 6 dana.
Dalje, nemojte da mi samo izbrišete definiciju i banujete ovaj nalog, već očekujem odgovor na sve ovo prethodno napisano. Pozzz
http://i.imgur.com/Y1DB4.gif
sto ne odgovorite coveku?
http://vukajlija.com/zalba/712655
De će vam duša dušmani
Kakav car. Odbanujte Rasnog. Imajte duše.
Da odbanuju Rasnog, pošaljite sms na 1003.