Питање аутор - одговор модератор

1. Daj neki hint, Enemy.

2. Па неко ми мако штиклу с дефиниције "андрићке", мучки, с леђа, без објаве рата, под окриљем ноћи.
    Шалим се, вероватно грешка, ал оно, КРИВО МИ БРЕ!

3. Verovatno. Ispravka sledi.

4. hoće li mi neko odbanovati nepravedno banovan dupli nalog?

5. Verovatno. Ispravka sledi.

6. vidi hogare, uobičajan termin je moralna vertikala. ''verovatno. ispravka sledi.'' je moralna horizontala.

7. moralna horizontala

to je ono kada Riha da minus.

8. Ja sam obecao da cu regulisati ovo za Andricke, nisam zaboravio!

9. odaberi mu definciju.
    hoće li meni neko odbanovati nepravilno trajnovan dupli nalog ili moram da koristim vulgarnosti sa ciljem dizvrijeđam ove prostitutke što su se nakotile po sajtu?

10. Izvređaj Riha ti to umeš ti si 'ejter

11. А извињавам се онда, нисам то тако схватијо. Можете да уклоните ово сад, да Риха не плаче, дозвољавам!

12. znam da sam u manjini ali isto tako znam da Riha ima divno srce. Riho :*

13. Dobro je da si pani presha na Rihinu stranu malo sam se osjećao prljavo...

14. tačno ću jednom doći na vos, da vas upoznam
    baš ste onako raja, baš onako, kako da kažem likovi i pravi gracki mangupi

15. Dođi slobodno, vodićemo te i u zoo vrt i u bioskop, ima svašta u Beogradu.

16. nije to nista sto sapun ne pere, deky. pazio sam. ovim putem se jos jednom izvinjavam dankanu zbog njegove nezeljene trudnoce :(

17. Pre svega moram da izrazim veliko žaljenje zato što sam banovan. Takodje moram da naglasim da mi dolazak sa ovog naloga ne uzimate kao dolazak sa duplog, jer nisam ništa radio osim što ovo pišem. Ja ne pitam zašto sam banovan, već se čudim odluci moderatora da me banuje na 3 dana bez nekog većeg razloga. Ja sam samo blzu odgovorio da mu je verovatno skinut lajk nakon čega je on počeo da vredja mene i moderatore koji me ne banuju (što je vrlo sisasto). Takodje je napisao da mu na svaki njegov post pominjem majku i veru. Što se majke tiče nikada mu je na forumu nisam pomenuo, i kao što sam naveo u postu jedino da mu se keva zove Lajka a da misli da je skidanje lajka u stvari skidanja njegove keve. Takodje majku sam mu na četu pomenuo samo 2 puta i to samo posle njegovog pominjanja moje majke, a on je montirao 4 puta print sa psovanjem njegove majke. A na njegovu optužbu da ga prozivam što je muslim rekao bih samo da sam ga u nekoliko navrata nazvao obrezanim, kao i još najmanje 20 autora. E sad da se osvrnemo na ban. Ja sam kako sam zaključio banovan zbog spema i zbog navlačenja čoveka na vredjanje. Krenuću od navlačenja. Da sam mu rekao da skoči kroz prozor on bi skočio? Nije on tako naivan kako se pravi. A što se tiče spema juče je 6 autora ostavilo više od 2 posta na temi i niko nije banovan(i ne treba da bude). A spem je prema definiciji : zloupotreba elektronskih medija u svrhu slanja mnogobrojnih istih poruka bez ikakvih kriterijuma. A ja sam napisao samo 2 posta od kojih su se oba razlikovala. Dakle ja mogu da budem banovan samo zbog trola. A dnevno desetine autora troluje, a niko se ne kažnjava(i ne treba).
    Drugo, ja sam pre sedam dana rekao da ću NG da dočekam na sajtu jer nemam gde, a moderator me banuje 2 dana pred novu godinu. Ako moderator ne uvaži ovu moju žalbu, ja mu predlažem da me odbanuje 31. I banuje me 1. Na 6 dana.

Dalje, nemojte da mi samo izbrišete definiciju i banujete ovaj nalog, već očekujem odgovor na sve ovo prethodno napisano. Pozzz
    http://i.imgur.com/Y1DB4.gif

sto ne odgovorite coveku?

18. Drugo, ja sam pre sedam dana rekao da ću NG da dočekam na sajtu jer nemam gde, a moderator me banuje 2 dana pred novu godinu. Ako moderator ne uvaži ovu moju žalbu, ja mu predlažem da me odbanuje 31. I banuje me 1. Na 6 dana.

Kakav car. Odbanujte Rasnog. Imajte duše.

Da odbanuju Rasnog, pošaljite sms na 1003.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.