Ma imam, ali sam pisao i neki scenario za neki nazovi kratkometražni. Pustio nekom reditelju iz novosadskog narodnog, pa me zvao juče da pričamo oko toga. I tu ću pući vremena.
Сречно ново лето. (Каће на Вукајлији да се направе стикери, да се модернизује, да постанемо као сав нормалан свет који не мора да се смара овако ретро и куца из главе?).
I dokle si stigao sa seminarskim?
Iskucao 13 strana, hoću još tri, pa da uobličim, da bude podnošljivo loše. Mada znam da ću dobiti 10 na ranije radove.
Pa dobar si, imaš vremena
Ma imam, ali sam pisao i neki scenario za neki nazovi kratkometražni. Pustio nekom reditelju iz novosadskog narodnog, pa me zvao juče da pričamo oko toga. I tu ću pući vremena.
Ja jednom imala 4 mjeseca da uradim prezentaciju u power pointu i radila noć prije isteka roka. Rasturam organizovanost
onda ću te angažovati oko master rada
Za jednu noć da ti ga završim da se ti ne cimaš
Moja omiljena grupa
Za jednu noć
Eto. Nisam ih slušala.
Dobri su. Čačani.
Ovaj otišao sam sada, već su mi pale roletne, pa se čujemo već :)
Odoh i ja, vrijeme je. Laku noć.
LÒOOOOOL
Сречно ново лето. (Каће на Вукајлији да се направе стикери, да се модернизује, да постанемо као сав нормалан свет који не мора да се смара овако ретро и куца из главе?).
gde ćete za novu?
Сретна нова година свима! Посебне честитке Расном што је вако фино средио тему. Баш домаћински (аплауз)
hepi nju jir gajs
SRETJNA NOVA PICKOVI :*
Oblače, poznavao sam Jaroslava Supeka, Zlatka Benku i Vujicu Rešin Tucića, ovog prvog bašbaš dobro - sarađivali smo devedesetih :)
Ja sam post-neoavangardista, kad si umetnik onda ti nije bitno da si baš u nekoj kategoriji, to je uvek bitno samo Nebojši Milenkoviću.
SUNCE NAS PROBUDILO A U GLAVI LUDILO
Ustao sam, ne znam gde se nalazim, pišem posle.