PROSLAVA NOVE 2015. NA VUKAJLIJI

1. Ode Tibor, dođe Vesna, o sudbino kleta!

Vesna!

2. Popijem kafu i završavam ovo za fakultet. Da mogu posle da treniram ko čovek, bez preše.

3. E ćao Milice, viđela sam te u Pg prije neki dan. :) No ja ne volim da vičem, da zovem ljude, da ih smaram.
    Pozdrav i za Tibora, naravno. Kao i uvijek.
    A da pitam ja vas nešto, što je čovjek tužan uoči nove godine, kao da je to neki poseban datum, koji nešto bitno određuje. Isto je biti tužan i noćas i juče i sjutra. Tako bogami...
    EDIT: Neko bi rekao da sam nedruželjubiva osoba, ali ja samo ne volim da smaram ljude, ljudima je najljepše kad su sami čini mi se.

4. Trebala si me zvati, zaboravih kako izgledaš :D
    Šta upisa ti?
    A Nova godina mi je kao i svaki drugi dan

5. Meni je sad ekstra, kuliram. U ovoj godini sa postavio neke ciljeve.

6. Ti Oblače baš požurio s tim seminarskim

7. E da znaš da sam pomislila: Ona se mene neće sjetiti i tako ćemo još da se raspričamo dok se opet upoznamo, a ja sam lijena za sve to bila tada. :) Na ETF sam.

8. Pa moram ga predati do desetog. Ma kopiram sa neta i samo stavljam oznaku za citat. Ne znanima mene usrana mađarska bagra, što mi je ovaj put potpalo. i zrenjanin. i vršac pride. nabijem malo.

9. I ja imam neke ciljeve. Treba, treba toga...

10. Hahahaha a sjetila bih se, nisam valjda toliko zaboravna :D
    Gledaćemo se na faksu. Držite li predavanja u 204?

11. Koja tema Oblače?

12. A ne no u onu u prizemlju. 016 ili 019, ne znam. Zvaću te sledeći put, ali ne znam kako da te zovem.

13. Madjarski parketari?

14. blizu si rasni
    vojvođanski neoavangardistički pisci i njihovi refleksi u slikarstvu
    tko nešto ne znam ni ime čak

hoću selindžeraaaaaaaaa

15. Znam da neki s ETF-a imaju u 204 a mi smo pored. Hiljadu Milica ima pa se više i ne okrećem mada ću početi. Mada možeš i Mišo, na to se garantovano okrećem :D

16. Srećna Nova godina! Aj živeli!

17. vojvođanski neoavangardistički pisci i njihovi refleksi u slikarstvu

LOOOOOOOOOL

18. Ma kakav selindžer...

Po meni, stilski najsavršeniji pisac.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.