нормално
иначе шпагете сам свега једном правио
па после ишао у пекару да купим неки пенис
сјебао их начисто, добио лопту теста
а то је као био потенцијално романтични ручак
са печуркама је такође био циркус. купио неко месо, преливе, пун курац глупости, и када сам све спремио, девојка каже да она то неће јести. ја сам морао да стучем пуну чинију, никада ближе смрти нисам био.
Е, та тестенина са туњевином је одлична. Пропржиш два чена белог лука и кашику ајвара (љутог), а може и једна сува љута папричица уместо ајвара, додаш туњевину, али не пржиш је много, додаш парадајз (студенти могу и кечап, јбг, мора да се уштеди) и то после измешати са скуваном тестенином.
Мада може да се дода и више ајвара без парадајза или кечапа, како ко воли.
Јбг, матори, кад си студент, мораш да научиш да преживљаваш. Мада ово са ајваром и туњевином је одлично плус додатак зелених маслина, ако ти претекне неки динар.
Купиш две баварске кифле (мада могу и обичне), још боље ако можеш да их истостираш, ако су бајате, премажеш ајаваром и додаш туњевину, а горе ставиш по жељи зелене маслине (иду уз рибу боље него црне). Два таква сендвича и сит си цео дан.
ne može bez hleba ništa
ni špagete
Nama što smo branili obraz Vukajkije sinoć bi se moglo nešto odabrati.
Zar špagete s hljebom?
e, al ste se usrećili, po najvećoj zimi doć!
Srećna Nova godina svim moderatorima, puno sreće, zdravlja, ljubavi, seksa, uspeha, novca i puno odabranih defki. Voli vas vaš Rajder.
Ostalima samo srećna Nova.
a jbg bar te sloba naduvo XD
Rajdere jesi izgrgoljao do kraja?
HAHAHAHAH, MA KAKO DA NE
нормално
иначе шпагете сам свега једном правио
па после ишао у пекару да купим неки пенис
сјебао их начисто, добио лопту теста
а то је као био потенцијално романтични ручак
:)
Ne znam kako ti je to uspjelo, špagete i makaroni najlakši za spremiti
са печуркама је такође био циркус. купио неко месо, преливе, пун курац глупости, и када сам све спремио, девојка каже да она то неће јести. ја сам морао да стучем пуну чинију, никада ближе смрти нисам био.
Ja pravim neke a tunjevinom, za 5 minuta gotovo a ne može loše da ispadne :D
Е, та тестенина са туњевином је одлична. Пропржиш два чена белог лука и кашику ајвара (љутог), а може и једна сува љута папричица уместо ајвара, додаш туњевину, али не пржиш је много, додаш парадајз (студенти могу и кечап, јбг, мора да се уштеди) и то после измешати са скуваном тестенином.
Мада може да се дода и више ајвара без парадајза или кечапа, како ко воли.
Јеботе фендере зашто знаш све то? промени пол на профилу :)
Ja ne pravim tako nego propržim susam, dodam tunjevinu, pa kiselu pavlaku i pomiješam s tjesteninom. To je sve a preukusno
Uvijek muškarci bili bolji kuvari. Kod nas cimer izvlači prosjek jer sumnjam da bismo mogli svaki dan jesti moje makarone
Јбг, матори, кад си студент, мораш да научиш да преживљаваш. Мада ово са ајваром и туњевином је одлично плус додатак зелених маслина, ако ти претекне неки динар.
Купиш две баварске кифле (мада могу и обичне), још боље ако можеш да их истостираш, ако су бајате, премажеш ајаваром и додаш туњевину, а горе ставиш по жељи зелене маслине (иду уз рибу боље него црне). Два таква сендвича и сит си цео дан.
ЕДИТ: Може и хлеб да се направи тост.
који сам ја хендикеп онда
студент хендикеп
СРЕЋНА свима НОВА ГОДИНА. Све вам желим што и себи. :*
Едит: ОД СРЦА!!!
OĆEMO LI I SRPSKU NG OVDE?