*NOVOGODISHNJI STRIC*

1. Zmijina jednostavno nema dom. NEJE PUŽ

2. А, да... Она воли да је номад. Ако, лепо је то. Није пуж али је глиста.

Келте, мање коагулирај данас ЛОЛ

3. dugovala je dosta za vojno odrzavanje zgrade u kojoj je zivela, plashila se da ce je utuzhiti, pa je onako bezveze konkurisala tj igrala tombolu za zelenu kartu preko neta i uz pomoc STRICA i uspela da je dobije

4. НИЈЕ ГЛУП БУДАЛО. НЕ МОГУ ДА ТИ ПРЕПРИЧАВАМ ШТА ЈЕ СВЕ БИЛОЛОЛО. КЕЛТ ЈЕ ГОСПОДИН. МАДА ЗНАМ ДА ЗНАШ.НЕ БИ СЕ ЗАЈЕБАВАЛИ СА ЊИМ ДА НИЈЕ ЛОЛОЛ. ОН ЈЕ ЧЛАН СТРИЦА БИО И КАО МОДЕРАТОР. ДЕ ИМА ТАКО НЕШТО? САМО КОД НАС

5. U STRANKU MOGU DA SE VRATE SAMO ONI KOJI NAM NISU UZELI MODERATORSKA MESTA lolo

6. ХХАХАХАХАХА ЦАРО ШЕШЕЉУ!

7. Ma slušaj Dank, nemam ja sumnje da je Celt inteligenat čovek, ali, daj mi jedan razlog zbog kojeg bi se ja fokusirao na njegovu pamet.

8. Одох на цигар па да вас изљубим после и идем да спавам. Ухватио ме неки даунов синдром, само ми се спава :(

9. UREDU JE DANKANE RAZUMEM, BIO SAM MODERATOR VISE NISAM I TREBA TRPATI, IPAK SAM ISPAO
    N O O B
    O
    O
    B

JOS ME BANOVALI

I JA BI TRPAO DA NISAM U OVOJ SITIACII AL JEBIGA

10. DISLAJK NJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

11. JA CU DA SE TESIM DA SAM ISPAO MORALNI

S T R I C
    T
    R
    I
    C

A NE MORALNI

N O O B
    O
    O
    B

KAO PONEKI

12. Nevera odnosa dužine vremena, istrajnosti autora, i njhovih postovanja na kraju jedne karijere ;D

13. Царо, да ти каже брт. Келт је успео ових дана док ти ниси био ту да докаже да је право ИНТЕРНЕТ ГОВНО, и скидам капу за то. До сад смо то били ти, ЗМИА, БУРЗУМ и ЈА, а сада имамо велико појачање. МАЛО НАС ЈЕ АЛ СМО ГОВНА!

Љубим обојицу, одох :**

14. Ostajem

T R V E
    R
    V
    E

jos koji dan

15. Odoh i ja, :*

Budite mi dobri i ne dozvolite da dushmani ubiju
    S T R I C A
    T
    R
    I
    C
    A

Rispekt

16. PAPA SE JEBE SCRNCIMA JEBO VAS KATOLIČKI BOŽIĆ

17. ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЛОРДОВИМА
    С Т Р И Ц О В А Њ А
    Т
    Р
    И
    Ц
    О
    В
    А
    Њ
    А
    ЦАРИ, ТЕЕБОРУ И ДАНКАНУ! СВЕ НАЈБОЉЕ ВАМ ЖЕЛИМ У НОВОЈ ДВЕИЉАДЕ ПЕТНЕСТОЈ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ЈЕБЕТЕ
    С Т Р И Н Е
    Т
    Р
    И
    Н
    Е
    КО НИКАДА ПРЕ. ЖИВИ БИЛИ

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.