Socijalna fobija - anksioznost

1. DRNDO MAROJE AH AHAHAHAHA

2. Triša se ni posle toliko godina nije izvukao. Jbg. A sad saznajemo i za pakla da je bolestan. Šta je sledeće? :(

3. Predlažem da pročitate Pipi Dugu Čarapu... strašna knjiga....

4. Haha a vidi ovog maestra kako je popizdeo.

Nisam ja stavio ovo -muke moje niko ne zna, to je neki mod dodao.

5. Пакле, имаш моју подршку, ја сам од почетка био убеђен да је немогуће да ти тако наметљиво глупав имаш социјалну фобију.

6. Može li neko pojsaniti o čemu je jebena tema?
    Ili da ispisujem STRICA?

7. Vesnam javi mi se na PVT.

8. jao mod ti dodao aj ne lazi.bolje citaj kompjutersku literaturu tu je buducnost

9. E Rasni, mi se mozda i iscupamo al tebi nema pomoci.

10. Može li neko pojsaniti o čemu je jebena tema?
    Ili da ispisujem STRICA?

razmena literature, imamo naucnjike ovde

11. ладно и весна има социјалну фобију, још ако је пакао смува због тога уместо тибија, буквално више ништа лепо од живота не треба очекивати, све је изгубило смисао...

12. kako da je smuva kad vesnam nije 4 godine izasla iz kuce i nece jos najmanje 8

13. labokv i Somi, ja vam nisam trazio savete. Jel moze da iskulirate malo.

14. ако пажљиво прочиташ пост, сконташ да никакав савет нисам давао него забринутост за свет, тибија и весну, и уопште овоземаљски ћивот

:)
    (:

15. Sad sam malo proguglao. Koji kurac uopšte pišemo o psihičkim obolenjima?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.