[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Ma naslov se tek na kraju odredi. Napišeš definiciju pa ga smisliš i šta će im pomoći naslov.

2. Пусти ме стим аги, Превише су зајебане оне дефке за читање кад се тек пробудиш. Можда прочитам стварно нешто каце разбудим. :)

3. Rasni, može oko naslova da zapne kod onih kojima je nedefinisani pojam često nosilac cele definicije, kao kod Motike, Gugija, Profa... Zato postoji opcija za pomoć.

4. Amantino zaista ume da piše, voleo bih da sam njega dobio...

Elem, okačih tamo na onoj temi, izvolte idite, naparite oči lololo:)

5. @Agilni, Natnat

Ne morate da mi šaljete PVT, imam naslov al nemam komp da iskucam do 2, 3. A Profine defke kucati na fonu, ne znam baš :) a i ne mogu da linkujem.

Nebitno, izbacujem defku do 3 verovatno.

6. Модератори, да ли је дозвољено плагирање, тј. редефинисање? Има један израз који има две дефиниције у овом значењу које ја хоћу, али ниједна није ништа посебно. Ова са бољим скором је од пре 7 година и у фазону тике - патике, гиље.

Брисао бих то касније, па ме занима да ли је ово дозвољено за потребе такмичења, односно имитирања Мотике?

7. Profovi imitatori fenomenalni. Čekamo Čegija!

8. Na kraju realno ispadosmo Maestro i ja najslabiji kao imitatori Vlasuljara, čekamo još ovu dvojicu...

9. Uf... Biće jebeno. Na stranu što je amantino specifičan, još me sinoć demolirala nova godina, (tri sata spavanja, dva litra najgoreg bijelog vina, radim od sedam...) a posle imam neke obaveze. Što napišem do 14h, napišem. Vidim, i ostatak grupe je bio vrijedan. ;)

10. Postavio sam, znam da je gowno, al nek ide zivot.

11. Do jaja ideja. Samo ujebali ste sto ste dali amantina lol ko ce to kopirati.

Moglo bi posle vehbija, kramponom ili serif gile.

12. Sad mi je jedina šansa da kafa i direktor poginu u saobraćajki lololo
    Al dobro jebiga, ovo mi je prvo ozbiljnije takmičenje, što reče neko (Kašof beše li?) na ovo treba gledati kao na zabavu

13. To je rekao onaj Le Pijaf

14. šta, i vrapče se nada da će kafa i ja dizginemo?

15. Rasni ti si lud potpuno, toliko si u takmičenju da pamtiš i šta je ko izjavio :)

16. šta, i vrapče se nada da će kafa i ja dizginemo?

ma ne dizginite, samo da vas smeste u bolnicu na 2-3 dana
    ono bez uvrede

17. To je rekao onaj Le Pijaf

Али и касхоф се слаже.

18. E aj da bude svaki autor u narednim rundama da ne može da ima manje od 10 definicija, malo je bezveze ovo iako je Vlasuljar donekle specifičan.

19. Opravdanje što se nisam prijavio mi je operacija, saću da vidim o čemu se radi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.