[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Još jedno takmičenje prođe bez mog učešća .... ej, živote, varalico stara ...

2. Pogled'o sam malo onako na brzinu. Dajte im mene dimitiraju u drugom krugu voleo bih da vidim to. :)

3. šta tebe da imitiramo balavac jedan balavi, kako te nije sramota da to pitaš

4. Pa kacte mi metnuli kratež, to vi namerno, pa ja u životu kratež napisao nisam.

5. Ценим да је имитирање мене остављено за финале, нохардфилингс. И ди га је Грофнулти вође, несссс, ниена, данкан....

6. Iz krugova bliskih moderatorima saznajem da se u finalu imitira cepam atome.

7. Niena? Za imitiranje, ili kao učesnik?

8. Па пустите га да дефинише како год, јак је.

9. Mile, originalni nalog mu nije banovan.

10. Kako sam jebeno mogao da propustiiim...
    Ako nemo ne bude hteo da piše, uskočiću..

11. A jel neko od vas modova pobrisao Melkijadesu sve definicije ili je on sam? Setio sam se njega kao fenomenalnog autora i mogućeg kandidata za naredne faze pa sam išao da prelistam kao ono kurac...

12. Sam je tražio 10 puta i 11 se nekom popeo na kurac i pobrisali. Onda mi je reko da sprema bum neki i da mu trebaju bodovi. Ja mu završim to i njega nema. Pička

13. Biće nezgodno takmičenje za glasanje, ime dosta definicija koje su realno bolje al manje liče na zadatog spisatelja.

14. Biće nezgodno takmičenje za glasanje, ime dosta definicija koje su realno bolje al manje liče na zadatog spisatelja.

Ima i defki koje su kurac al dosta lice na zadatog autora.

DIREKTORE KAFO KAD PISETE DEFKE UBI ME ISCEKIVANJE

15. Ima i defki koje su kurac al dosta lice na zadatog autora.

Oš da kažeš da su definicije najvećih dojajena vukajlije kurac? :)

16. Oš da kažeš da su definicije najvećih dojajena vukajlije kurac? :)

Ја сам прелистао масу страјиних дефака. И закључио да су курац. И то онај керов. ;)

17. Registracija pre 8meseci

18. Rasni ko ti je napisao defku?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.