Boxer
Sam je tražio 10 puta i 11 se nekom popeo na kurac i pobrisali. Onda mi je reko da sprema bum neki i da mu trebaju bodovi. Ja mu završim to i njega nema. Pička
Rekoh samo da je tako ubedljivije. Na mišljenje svako ima pravo, to su nam omogućili braća Grci pre puuuno godina. Recimo, ja volim klasičnu muziku od srca, ti/VI?
Profo nisi u pravu. Ti si npr dobar autor, duzmemo u obzir. E sad, nisi tako dobro pisao na početku. Popravljao si se vremenom. Ima onih koji nisu ni posle 593 definicija npr. Dužina staža ovde slabo šta da znači osim dužine bana kad zasere nešto. Straja je komercijala brate, gurao šta se traži i to je to. Ako ćeš po rangu nije za drugo mesto a Mile npr 60 i neki. Realno. Mada različiti su autori a i ukusi su različiti, reče mačka i pojede svoje govno
Straja je komercijala brate, gurao šta se traži i to je to. Ako ćeš po rangu nije za drugo mesto a Mile npr 60 i neki. Realno. Mada različiti su autori a i ukusi su različiti, reče mačka i pojede svoje GOVNO
Upravo ovo sto kaze Bohor. Straja je gurao kvantitet, mnogo više nego kvalitet. Ne kaže niko da Straja loše piše, ali da ono što je pisao ovde nema neki preveliki kvalitet i da kvalitativno ima mnogo boljih autora. Čak je i on tako mislio. Ono što je on pisao može da napiše bilo koji autor iz top 200-300. Samo što je Straja količinski jebao kevu.
Preimenujte takmičenje u "Je suis _____". Realno, više odgovara takav naslov. :)
Sam je tražio 10 puta i 11 se nekom popeo na kurac i pobrisali. Onda mi je reko da sprema bum neki i da mu trebaju bodovi. Ja mu završim to i njega nema. Pička
Bohore, kul ti potpis! Moderator
Negujte vaš staž i opus na sajtu malo duže pa onda pljujte određene autore. Tako je ubedljivije, naime.
Hvala Agi.
Naravno Prof, al' realno, 95% Strajinih definicija jesu strajizmi. Čovek provalio šta je prolazilo i to je pisao.
Не пљујем никога, износим мишљење. Не треба ми дуг стаж на саиту да бих размишљао, ваљда?
http://vukajlija.com/cela-je-nacija-reprezentacija/213785
Straja - ozbiljan autor
Rekoh samo da je tako ubedljivije. Na mišljenje svako ima pravo, to su nam omogućili braća Grci pre puuuno godina. Recimo, ja volim klasičnu muziku od srca, ti/VI?
Valjda ispunjavam uslove :-D
Не, јбг.
Jbt neki lik kashof kaze za straju da je kurac. Pa straja je za tebe otac cxovecxe. Da je staro vreme sad bi bio banovan za bezobrazluk.
Valjda ispunjavam uslove. DžD
Profo nisi u pravu. Ti si npr dobar autor, duzmemo u obzir. E sad, nisi tako dobro pisao na početku. Popravljao si se vremenom. Ima onih koji nisu ni posle 593 definicija npr. Dužina staža ovde slabo šta da znači osim dužine bana kad zasere nešto. Straja je komercijala brate, gurao šta se traži i to je to. Ako ćeš po rangu nije za drugo mesto a Mile npr 60 i neki. Realno. Mada različiti su autori a i ukusi su različiti, reče mačka i pojede svoje govno
http://www.dodaj.rs/f/2q/55/DFSLLRh/222.png
Xaxaxaxa
Upravo ovo sto kaze Bohor. Straja je gurao kvantitet, mnogo više nego kvalitet. Ne kaže niko da Straja loše piše, ali da ono što je pisao ovde nema neki preveliki kvalitet i da kvalitativno ima mnogo boljih autora. Čak je i on tako mislio. Ono što je on pisao može da napiše bilo koji autor iz top 200-300. Samo što je Straja količinski jebao kevu.
Strajine defke barem zasmeju.
@Маестро ♦
:'(
Pa podržali ga modovi Reme, i on iskoristio.
Mada niko ne kaže da Straja nije vispren, sad i tvituje, stendapkomikuje i sve :-)
Gde su nam preostali takmičari?
http://www.ownc.co.nz/wp-content/uploads/2013/09/ownc-new-zealand-streetwear-fashion-label-012.gif