[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Мене избаците из конкуренције, не могу да се саставим, нисам Читао Аматина до сада, нећу да се брукам..Јбг, Извињавам се..

2. I to što kažeš, Agilni...

Btw - rizičan potez turiti onakav izbor reči u naslov teme, crnim da prijavljenih neće biti:)

3. Мене избаците из конкуренције, не могу да се саставим, нисам Читао Аматина до сада, нећу да се брукам..Јбг, Извињавам се..

Ma daj, iščitaj top 10 defki i smuljaj po uzoru na to a da bude ipak kvalitet i bar ćeš ubrati neki pljus ako ništa drugo

4. Aaaaaaaa što ja nisam dobio amantina, aaaaaaaa

5. GrayWolf, pročitaj ove četiri i neke njegove postove na forumu, otvori Blic sajt, nađi neku temu i ostavi svoje mišljenje na to, ali se pretvaraj da si najpametniji u univerzumu. Čekamo te.

6. Hocu ja da budem vaslinar, alo.

7. Mada ne znam koncept takmicenja, moracu da prelistam.

8. Hajde, jesi li upoznat sa tim šta treba raditi?

9. GrayWolf, piši nešto svakako, bez obzira što se Džeriko prijavio.

10. vaslinar

Misliš vlasuljar?

11. A moraju da se pisu definicije. Ne mogu onda, najpre bih morao da procitam njegove, a to mi se ne radi.

12. Jocko, svako je vaslinara krstio asocijativno, tako je za mene bio i ostao vaslinar.

13. Ko mi kaže da sam promašio smisao jebaću mu dan današnji. Amatino je čovek iz naroda koji nikad nije imao tu sreću da se sustretne sa vaskolikim srbskim jezikom i svom njegovom sladošću, milozvučnošću i nebeskom uznositošću nego je ostao na divi gavajo slengu jbg. slava mu.
    Ovako bi on pisao, isto vako, dan mu jebem.

14. Đeriko, pa da, meni je ostao vlasinarb

15. Vidis, a keva ga zove Bane, cega se on gnusa, te familijarizacije i unizavanja njegovog superiornog intelekta profanim nadimkom, i to jos izvedenim od imena. Fuj!

16. Do kada bi trebalo da se napiše defka?

17. To Kvejk, upadaj!

18. Dok se Agilnom ne prispava.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.