[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Produžite do 15. avgusta.

2. Samo pišite, glasanje je ujutru od 10h, gledajte makar do 8h da bude gotovo.

3. Kad je drugi krug?

4. Ok, probaću... Upadam

5. Kad je drugi krug?

Negdje oko sledece pravoslavne sprske narodne nove godine...

6. je li bre, grujane, što sam ja politički nekorektna?

Tebe, Kosmo, mislim da je upratio zbog nika, 'kosmopolitnjak' je samo drugo ime za 'strani špijun' ili 'domaći izajnik', po želji.

Rasnog prati zato što policija tako kaže, to je jedan opasan mladić, povezan s raznim parasportskim grupacijama i bitnijim likovima domaćeg podzemlja.

Mene, vidiš, ne prati jer sam očigledno jedan ugledan domaćin čoek starinskog sistema vrednosti koji vredno radi za dobro države i u slobodno vreme gleda svoja posla zbog čega se gleda kroz prste mojoj naklonosti ultrakonzervativnim elementima kao što su Šešelj i Dragan Marković Panda.

7. Pribeleženo!

Gde je GrayWolf? Definišeš li? I koga? Pogubih se :)

Ako ne, mogu u ponoć da zaključam sve.

8. Eeee, sad vidim da može do ponoći. Može li stvarno, ili to samo "zamene" mogu?

9. Može! Definiši! Čekam.

10. OK! Bacam se na posao. Hvala Agi :*

11. Ja napisao nešto za Valsinarba...

12. sad još jednuu stilu ujka sime
    i pošalji smarku

13. E, Kvejk, bio si tu pre tri sata i objavio definiciju, što si čekao da popunimo grupu? Hoćeš li, pošto nam fali jedan za Amantina, da upadneš u tu grupu? Jedino tako.

14. Ooooooooopaaaaaaaa pa ja sam to prosao u drugi krug evo kako:

Agilni
    Da li se slažete da DekiAOD objavi definiciju do 22:30 u grupi Amantino?

I don t care
    Cika ago sto se mene tice moze da objavi defku i sutra nije problem. Sve dok ja prolazim u sledeci krug ;)

I tako i bi produzen rok do sutra i ujedno ja prosao u drugi krug :P

15. Ajmo sad još jedno 15 ljudi primiti lololo
    OVO JE UBEDLJIVO NAJJAČI SAJT IKADA! Zato što se sve okrene na zajebanciju.

16. Jesam ali tek tada mi sinulo kao da probam. Nema veze.

17. Ma primaj ga da ne bude da je dzaba pisao.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.